הבו רעיונות ליצירות מסוגי עורות שונים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי מלאי ענק של עורות ופי יו (סוג של עורות) בבית, בגדלים שונים ובצבעים שונים
אשמח לקבל רעיונות ליצירות עם ילדים

• הוסף לסימניות
ארנקים
יצירה לסוכות
של - שבעת המינים , מקומות קדושים כמו קבר רחל עמנו , ביתמקדש
בקונטור ,2 צבעים של עורות .

• הוסף לסימניות
תלוי איזה גיל הילדים...
1. שלט לדלת
2. סרטים לשיער
3. מפית לחלות של שבת- להכין צורות גיאומטריות פשוטות ממלבן נייר בגודל הרצוי ולגזור מכמה גוונים של עור ולתפור אחד לשני, לתפור מעל זה את הכיתוב שבת שלום ולקשט עם חרוזים. לעשות בתפר שיניים.
4. כיסויי שקעים
5. חבקים

• הוסף לסימניות
כריכות לסידורים- קונים סידור עם כריכה רכה ומקשטים כיד הדמיון הטובה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על הרעיונות, אני בכיוון של גילאי גן
אני מכינה רעיונות לגננות למכירה

יש לי מגוון ענק של כריכות בגדלים שונים
מי שרוצה מוזמנת לעבור לאישי :)

• הוסף לסימניות
מחזיק לברכונים.
עשוי ממלבן עור מקופל.
מנקבים חורים בצדדים והילדות רוקמות בחיבור של הקיפולים.
מבחוץ אפשר להדביק אותיות זהב (ואכלת ושבעת וכו')
או לקשט עם טוליפ ואבני חן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על הרעיונות, אני בכיוון של גילאי גן
אני מכינה רעיונות לגננות למכירה

יש לי מגוון ענק של כריכות בגדלים שונים
מי שרוצה מוזמנת לעבור לאישי :)
איך עוברים לאישי?

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה