דרוש מידע הבו רעיונות למשהו נחמד לטו בשבט לצוות עובדות

• הוסף לסימניות
הבו רעיונות למשהו נחמד לטו בשבט לצוות עובדות בגן-אני חלק מהצוות וחשבנו לעשות משהו נחמד לצאת קצת מהשגרה אז חשבנו לביא שייקר ולהכין לכל הצוות שייק פירות
מה עוד?

• הוסף לסימניות
השאלה אם בא לך משהו שהם יקחו הביתה בנוסף.
יש הרבה אפשרויות עם פירות -
מהקלאסי - קופסת פיצוחים
קופסת פירות יבשים
או למיוחדים - טבלת שוקולד פיצוחים ופירות יבשים עם הלוגו של החברה מוטבע על זה( אני מכינה כאלו לחברות, ויודעת שאוהבים מאד את הקטע )
ויש תמיד את הקטע של המגבלות תקציב שאת צריכה לקחת בחשבון.....

• הוסף לסימניות
השאלה אם בא לך משהו שהם יקחו הביתה בנוסף.
יש הרבה אפשרויות עם פירות -
מהקלאסי - קופסת פיצוחים
קופסת פירות יבשים
או למיוחדים - טבלת שוקולד פיצוחים ופירות יבשים עם הלוגו של החברה מוטבע על זה( אני מכינה כאלו לחברות, ויודעת שאוהבים מאד את הקטע )
ויש תמיד את הקטע של המגבלות תקציב שאת צריכה לקחת בחשבון.....
יש מגבלות תקציב
משהו בקטנה ונחמד-לא לקחת אלא לאכול שם

• הוסף לסימניות
טארטלט פירות אישי קטן - משביע וטעים
את בקטע של להזמין משהו? הפעלה? או שאת רוצה להכין?
תכווני יותר ❤️

• הוסף לסימניות
אני ועוד אחת מהצוות נכין לכולם בגן עצמו ונאכל שם עם שאר העובדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה