כללי הבו רעיונות...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מעצבת סידרת דיסקים של מוזיקה אינסטרומנטלית (ללא שירה), בכל חלק מוזיקה שונה.
1. מוזיקה להרפיה
2. בלוזים (גיטרות)
3.מוזיקת עולם (חלילים, מנדולינות וכו')
4. מוזיקה אירית (שם הדיסק "שיח השדה")

בינתיים אני מתחילה עם המוזיקה להרפיה ואני צריכה רעיון לתמונה שתתאים.
למי שיש עטיפות של דיסקים של מוזיקה כזאת אודה לו מאוד!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה סדרה? כלומר צריך להיות קו אחיד כלשהו?

• הוסף לסימניות
זה לא כ"כ חשוב ללקוח.
מכיון שאני חסומה אין לי דרך לראות רעיונות, דבר שקצת מקשה עלי.

• הוסף לסימניות
גם אם כן וגם אם לא, קודם כל לבחור צבע. הרפיה לדעתי הייתי שם מעבר צבע בין תכלת לסגול או משהו כזה. אחר כך איזשהו וויזואל, נינוחות. אולי איזושהי כורסא טובה מעין כסא כלה, או איזה אי פסטורלי אבל צריך את הגבול בין פסטורלי לאקזוטי שזה בהר יותר מוזיקת עולם...

• הוסף לסימניות
אתה צודק, אבל צריך להכיר את המוזיקאי שרוצה את העבודה, הוא בסיגנון השאנטי-אבסטרקטי-פריקי וכו' וכו'...
מצאתי 2 עטיפות דיסקים שהם בכיוון.

קבצים מצורפים

• 15nXlNeZ15Qg15zXmiDXoteV15M=.jpg
    KB 45.8 · צפיות: 11
  • 15nXldem15DXmdefINeR16nXmdeo.png
    KB 216.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אבסטרקטי ופריקי/שאנטי - לא כ"כ הולכים ביחד.
אני כן תופס את הראש של הלקוח, כי בתור מוזיקאי, סגנונות הם אפיון טוב. 'מוזיקת עולם' או בתרגום לישראלית מדוברת זה כל הכלים שלא נמכרים בחנויות המוזיקה הרגילות. חלילים ערביים ואיריים, כל מיני פחונים מעוקמים בכל מיני צורות עם ווקאליות מדהימה וכדו'.
'לקוח' כזה הגרפיות שלו לא תהיה ישרה, נקיה ומנימאליסטית, אלא רוך מסויים ואי דיוק, חספוס.
במילים מעשיות: אני הייתי מתרגם את זה לכתמי צבעי מים (לא הטרנדים העכשוויים של השפרצות צבע אלא כמו בעטיפה שהעלת - של הלב והמעיין) ואיזה טיפוגרפיה טובה ולא שיגרתית - לא פונט מרובע.
סליחה על המידע שהעמסתי....בהצלחה...

• הוסף לסימניות
לא העמסת מידע אלא עזרת לי לארגן את הדברים בראש, תכף נתרגם את זה למחשב...
מה שכן אני צריכה לשלב גם גיטרות בחלק מהדיסקים.
נעדכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;1360177:
לא העמסת מידע אלא עזרת לי לארגן את הדברים בראש, תכף נתרגם את זה למחשב...
מה שכן אני צריכה לשלב גם גיטרות בחלק מהדיסקים.
נעדכן...

נקודה שלא תמיד קופצת קדימה בזמן הנכון בדיוק כשצריך על אף שהיא נמצאת בראש:
לא חייבת לשים גיטרה שלמה. חלקים טובים מהגיטרה זה הראש איפה שמפתחות, או הפתח של תיבת התהודה (החור בעגול באמצע).
הרבה פעמים זה חוסך מחשבות מתסכלות בסגנון "איפה אני תוקע את זה עכשיו!" וכדו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה