כללי הבזק עדשה - איך עושים

• הוסף לסימניות
וודאי יש כבר ברחבי הפורום הוראות איך לעשות הבזק עדשה, אך לא הצלחתי למצוא.

אם מישהו יוכל להדריך אותי איך עושים הבזק עדשה בצורה איכותית.

תודה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 45.8 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
תודה אילה, איך אני מתקין מברשת חדשה, ואיפה אני מוצא אותה? יש לי פוטושופ בעברית. תודה.

• הוסף לסימניות
תחפש בין הלינקים שם משהו שמוצא חן בעיניך
תוריד את זה למחשב
אם זה תיקיה מכווצת פותחים בדאבל קליק וגוררים למסך
נדמה לי שפשוט צריך ללחוץ פעמיים על הפילטר וזה מתקין אותו
אולי צריך לפתוח את פוטושופ מחדש
ואז מחפשים את זה איפה שזה אמור להמצא בתוך הפוטושופ- בתוך המברשות

• הוסף לסימניות
מעתיק לתיקיית brushs שבתוך כונן c> >progrem files >adobe >photoshop

תמצא את זה בתוכנה בין כל המברשות.

• הוסף לסימניות
על איזה לינקים אתם מדברים? לא הבנתי.. "תחפש בין הלינקים שם משהו שמוצא חן בעיניך תוריד את זה למחשב..."
הקישור שניתן פה למעלה לא פותח כלום..
"
אנו מצטערים. אך לא נמצאו תוצאות לבקשת החיפוש. אנא נסה שוב לחפש עם הגדרות חיפוש שונות. "

יש מסביר למה שהולך פה? כבר לא הבנתי כלום...

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי את אותה הודעה כמו פתוש והקישור לא פותח לי כלום. אשמח להסבר בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
הוראות ליצירת נצנוץ

לכל אלה שעזרו לי, תודה.

ולאלה שעדיין לא מצליחים למצוא את הקישור המדויק,
להלן קישור למדריך הוראות מדויק וברור מאוד.
תפעלו כפי ההוראות ותראו שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה.
בהצלחה.
(לנתיבים שבינינו, נדמה לי כי זה לא יעבוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה