הבטחתי המשך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים הצבעים והתפיסות הוצאת מכלום תמונות מיוחדות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meiredri;2022353:
מדהים הצבעים והתפיסות הוצאת מכלום תמונות מיוחדות

תודה.
אכן מכלום, בחזור מהגן בכל הפינות המוזנחות בסביבה.

• הוסף לסימניות
רחלי פשוט מהמם!!
אהבתי את החיתוכים

• הוסף לסימניות
אהבתי השני והשלישית
קומפוזיציה מהממת

• הוסף לסימניות
הילדה הזו מהממת....
תמונות ממש יפות, השלישית- הכי!!

• הוסף לסימניות
מהמם מהמם
אפשר לבוא עם הילדים שלי גם ל5 דקות;)

• הוסף לסימניות
דבש!
איך אני אוהבת כאלו צילומים-של כלום והכל.
באחרונה מאוד אהבתי את התפיסה זה נראה שהיא עולה למעלה..

• הוסף לסימניות
דבש!
איך אני אוהבת כאלו צילומים-של כלום והכל.
באחרונה מאוד אהבתי את התפיסה זה נראה שהיא עולה למעלה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;2022585:
מהמם מהמם
אפשר לבוא עם הילדים שלי גם ל5 דקות;)

מוזמנת בשמחה.
לשלוח לך מחירון...

• הוסף לסימניות
התמונות מקסימות!
יש לך ראיה צילומית מדהימה

• הוסף לסימניות
סט מותק, אהבתי הכי את השניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה