הבטחת הכנסה לשכירה אחרי חל"ד

• הוסף לסימניות
שלום אני כרגע בהארכת חל"ד, לפני הלידה הייתי שכירה וגם היה לי במקביל עוסק פטור שלא הכניס ולא מכניס כרגע שקל.
כרגע אני לא מתכוונת לחזור לעבודה כנראה, אלא להתפטר לצורך הטיפול בילד. יש לי 2 ילדים בס"ה. כ"י.
בעלי אברך,
יש לי אפשרות לקבל הבטחת הכנסה?
(לגבי זה שבעלי אברך אם יצטרכו, אז הוא יפסיק להיות אברך בדתות... הוא מקבל היום בערך 800 ש"ח לחודש.)
במה זה כרוך?

• הוסף לסימניות
למה?
כל התנאים מתאימים חוץ מאברך, והוא יכול לוותר על דתות....

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל אבטלה, רק כדאי שתתיעצי קודם מה לכתוב בסיבת הפסקת העבודה, כי אם זה סיבה לא מספיק מוצדקת- מתחילים לקבל את הכסף רק 90 יום אחרי הגשת הבקשה.
הבטחת הכנסה עד כמה שאני יודעת מקבלים רק מ3 ילדים ומעלה
דגל התורה ממש עוזרים בכל הענינים האלה ומכל הלב, אני מאמינה שעד הבחירות אין טעם אפילו לנסות אבל בכל אופן- זה המספר
039409000

• הוסף לסימניות
למה?
כל התנאים מתאימים חוץ מאברך, והוא יכול לוותר על דתות....
הוא יצטרך לחתום על אבטלה
ותוך דקה יתנו לו עבודה שלא תאפשר לו לקבל הבטחת הכנסה

• הוסף לסימניות
ואגב- כתבת שסיבת הפסקת העבודה היא לצורך טיפול בילד, אז תדעי שמגיע לך פיצויים יפים ע"כ
משהו כמו חודש וחצי על כל שנת עבודה אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
פיצויים יפים זה רק אם היא עבדה תקופה יפה...

• הוסף לסימניות
שלום,
במידה ועבדת מעל שנה, את זכאית לפיצויים בגובה חודש עבור כל שנת עבודה.
לגבי חתימת אבטלה- במידה והתפטרת תצטרכי לעמוד בהגדרות מאוד מסוימות כדי שב"ל יראו זאת כפיטורים לצורך דמי אבטלה, ניתן להתפטר מיד אחרי הלידה בתקופה בה מקבלים דמי לידה כך ה-90 ימי המתנה מתאחדים עם התקופה בה את מקבלת דמי לידה ולאחר 90 יום וסיום תקופת הזכאות לדמי לידה ביכולתך לחתום אבטלה.- ממליצה מאוד!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה