דרוש מידע הבטיחו חבילה וחייבו על חריגה

• הוסף לסימניות
רציתי עת עזרת החברים,
אני לפני כמספר חודשים קיבלתי התראה מחברת הוט מובייל על כך שניצלתי את חבילת הדקות,
התקשרתי למוקד ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף חבילה של אלפיים דקות בתשלום של 14.9 שקלים,
לאחר כמה חודשים אני מקבל חשבונית ובה חייבו אותי על חריגה בסכום של 160 שקלים, כשהתקשרתי לשירות לקוחות הם טענו שאין כזה דבר ואין אפשרות להוסיף דקות וכשהתווכחתי איתם ואמרתי להם שיש לי תיעודים של השיחות הם לפתע התקפלו ואמרו לי שיזכו אותי, היום כשפניתי לחברה לדעת למה לא זוכיתי עדיין הם חזרו בהם וטענו שלא מגיע לי מה אתם ממליצים לי לעשות ??.

• הוסף לסימניות
היה לנו סיפור דומה עם החלפת חבילות בהוט.
חייבו אותנו על 500 ש"ח
לא עזר כלום
וזה לא הסיפור הראשון שאני שומעת
הוט חברה מפוקפקת בענין הזה. זה ידוע.

• הוסף לסימניות
אם אין לכם טיפה זמן מיותר תשלמו את החשבון
אם יש לכם מידי פעם כמה דקות (ארוכות) ויש לכם באמת הקלטה של השיח ההיא תפנו לבית משפט,
בד"כ החברה ממהרת לסגור את הסיפור לפני שזה מגיע לדיון

• הוסף לסימניות
החלטתי באמת לא לוותר ויש לי את התיעוד של השיחה הנ"ל גם שלחתי מכתב התרעה לחברה בנתיים לא התייחסו אליי ,
איך ממשיכיםן מכאן ?
גבו לך את הסכום מהאשראי? אם החלטת להלחם ויש לך אכן קייס טוב, ועדיין לא גבו, פשוט בטל את ההו"ק שלהם, תתקשר (שיחה מוקלטת כמובן) ותבקש לשלם את החוב שבו אתה מודה, ותסגור את הקו.
אם יסרבו לקבל תשלום חלקי, תגיד להם שהם יכולים לתבוע אותך בבימ"ש, השיחה מוקלטת, והם יפסידו גם את מה שמגיע להם ויותר, בהוצאות משפט.
אבל זה דורש מאמץ להאבק, אם הם ילכו בטפשות עד הסוף, יתכן שתצטרך לקחת עו"ד, ואז זה הימור האם תקבל הוצאות משפט.
(לי היה סיפור לפני שנים... עם חברת סלולר שתבעה סכום של 10000 ש"ח מתוכו הייתי חייב באמת כ-50%, הצעתי לשלם וסירבו, העבירו לעו"ד שלהם, הזהרתי אותם שהם הולכים להפסיד ולשלם לי הוצאות, הלכו עם ראש בקיר... תבעו אותי ונאלצתי לקחת עו"ד (צריך ידע שלא היה לי בהליכים הפורמליים), עלה לי בערך כמו הסכום שהייתי חייב, בקדם משפט העו"ד שהגיע לשם מטעמם הבין לאן זה הולך והסכים ל"פשרה" של מחיקת החוב ללא תביעת הוצאות משפט, כך שההוצאות התקזזו עם הסכום שהסכמתי לשלם להם מתחילה, ואותו הם הפסידו בטפשותם).

• הוסף לסימניות
אם אין לכם טיפה זמן מיותר תשלמו את החשבון
אם יש לכם מידי פעם כמה דקות (ארוכות) ויש לכם באמת הקלטה של השיח ההיא תפנו לבית משפט,
בד"כ החברה ממהרת לסגור את הסיפור לפני שזה מגיע לדיון
בהוט מוביל הם נלחמים עד הסוף
אני זכיתי להיות איתם פעמיים כבר בדיון בבית משפט כי היה מדובר על סיפור של כמה אלפים שחייבו אותי.....

• הוסף לסימניות
תודה חברים על כל העזרה בסייעתא דשמייא יש לי עדכון משמח
הבוקר התקשרתי לשירות לקוחות ורציתי לקחת פרטים (מספרי פניה ותאריכים) כדי לתבוע אותם
תוך כדי השיחה הנציגה הציעה לי 50 שקל כמחווה של רצון טוב מהחברה וסירבתי לה בנימוס בנימוק שיש לי תיעוד של השיחות עם הנציגים ואיני חושב שאני צריך לקבל מחוות מהחברה... היא ביקשה ממני להמתין ולפתע חזרה עם הצעה 'חריגה במיוחד' כהגדרתה של זיכוי ע"ס 100 שקל, בשלב זה הבהרתי לה בצורה חד משמעית שאיני מעוניין בשום 'מחווה של רצון טוב' ואני דורש את מלוא הסכום אגורה לא פחות!!! היא ניסתה לשכנע והצהירה שאין סיכוי לקבל החזר אחרי שהחברה בדקה לעומק ומצאה שאיני זכאי וכו', אני מצידי עניתי לה שזה או כל הכסף או תביעה בבית משפט , בנוסף הוספתי לה שאני גם מתכוון לעבור חברה ושבכוונתי לפנות למועצה לצרכנות ולקו החם של יתד נאמן, היא ביקשה ממני להמתין מספר רגעים והנה היא חזרה אם הודעה על אישור 'סופר סופר חריג' (ציטוט מדויק) על זיכוי על מלא הסכום 162 שקלים (עד ארבעה עשר ימי עסקים), אני מאוד מקווה שאכן הכסף יחזור אליי (בכל אופן לקחתי את מספר הפניה לכל מקרה שיכול לקרות...),
המסקנא תעמדו על שלכם בסוף תקבלו (כך אני בכל אופן מקווה... אני יחכה 14 ימי עסקים כדי לבדוק שזה אכן קרה...), ותקפידו תמיד בכל שיחה גרידא לקחת מספר פניה/טיפול!!!!
אם מישהו יכול להעלות את זה באתר שכולם יראו וידעו אודה לו מאוד
בהצלחה לכולם ושיהיה לתועלת הציבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה