דרוש מידע הבמברים בכבישי בית שמש

• הוסף לסימניות
מה קורה עם הבמפרים?
יש ראש עיר חדש,
אולי מדיניות חדשה?
אולי כמו בערים תקניות שהבמפרים עולים בהדרגה?
מי יכול לקדם את העניין?

• הוסף לסימניות
מי שחשב שיש כאן ראש עיר
אינו אלא טועה
זה כמו ה7 לאוקטובר
הכל רדום
והאליטה יושבת על הבשר
אוכלים נהנים
והאזרח הקטן יחפש מנהיגים מחו"ל שיעזרו לו
אין עיר אין ראש עיר
העיר הומייה ומבולבלת

• הוסף לסימניות
הפועלים בבית שמש אומרים שהכבישים פה יותר גרועים מאצלהם בכפרים
העיר בית שמש יושבת על אדמת סחף
עם הגשם האדמה נסחפת
הרצפה שוקעת
בעקבות זה הכביש נסדק
המדרכות שבורות והמדרגות מעוותות

ה' עשה את זה
לא העירייה ולא ראשיה

• הוסף לסימניות
מצטרפת למחאה.

ברמת אברהם במפרים גבוהים!!!!!! כל 2 מטר בערך...

הרכב שלנו יצא לתיקון בעקבות בעיות במגעי החשמל
שכמעט בטוח שנגרמו מהקפיצות הבלתי מתקבלות על הדעת.
ספיציפית לגבי רמת אברהם.
כמי שגר שם ונוסע שם עם רכב -
הבמפרים ממש לא גבוהים.
הם תקניים לגמרי.
מה שגבוה - זה המהירות בה רכבים שואטים בכביש בתוך השכונה כאילו הם בכביש ראשי - אני רואה מדי יום רכבים נוסעים ב80 קמ"ש לפחות תוך סיכון כלל התושבים.
זאת מלבד עבירות תחבורה רבות מספור של חלק מהנהגים בשכונה (נסיעה חופשית על מדרכות, חציית קו לבן - בפרט מאחורי אוטובוסים וכו')
סעו לאט ורגוע (לזה מיועדים הבמפרים) והם כבר לא יהיו "גבוהים" כל כך.

• הוסף לסימניות
מעניין ברחוב שאני גר אין במפרים
ואני צועק שחייבים במפרים, יש המון ילדים והלב שלי יוצא כל פעם שאני רואה רכב טס במהירות

• הוסף לסימניות
בעיית הבורות והכבישים המתפרקים,
זה סיפור עצוב, מעצבן, אבל מובן,
קוראים לזה הזנחה, תופעה נפוצה בארצינו, התרגלנו כבר 80 שנה, ואין לנו ממילא יותר מידי ציפיות,

אבל תופעת הבמפרים המסוכנים מלמדת אותנו שכנראה עדיף הזנחה על פני טיפול כושל...
המתכננים קיבלו כנראה רכב 4x4 צמוד מקופת העיריה/מ.תחבורה ופשוט לא מבינים מה הבעיה,

במפרים הם כלי נפוץ מאוד בארץ, אבל אף פעם לא בצורה הזאת,
אני נמצא הרבה באזורים חילוניים שונים בארץ,
תרבות הנהיגה בדרך כלל הרבה יותר גרועה מאצלינו,
אבל תמיד הבמפרים מותאמים לכלי הרכב שאמור ליסוע עליהם,
בדרך כלל בכבישים יותר מרכזיים יש במפרים רכים שעולים בהדרגה ויורדים בהדרגה,
וגם איפה שלא הגובה שלהם מאפשר מעבר לרכב נורמלי בלי לשבור את גחונו,

ומעניין לעניין באותו עניין יש לציין את הבמפר המסוכן ברח׳ אליהו הנביא ע״י דבורה, באמצע כביש בין שכונות דו נתיבי, עם גדר הפרדה, רחב ובטיחותי שמיועד לנסיעה יותר מהירה, ללא בתים/מוסדות/עסקים לאורך הכביש, ודוקא שם באמצע הירידה צץ לו במפר ענק, ללא התראה מראש, ללא צורך, ע״י מעבר חציה דל משתמשים, ושוב ושוב אני רואה רכבים שעפים בהפתעה, שבולמים בפתאומיות או שסתם הלך להם הבולמי זעזועים...
זה מסוכן! זה אוילי! וזה מיותר!

• הוסף לסימניות
חייבים במפרים
חיי ילד אחד שווה יותר מכמה רכבים, סליחה.
לפני שבנו את הבמפרים ברחוב שלי הרכבים היו טסים בכביש כאילו הם בכביש בין עירוני.

• הוסף לסימניות
חייבים במפרים
חיי ילד אחד שווה יותר מכמה רכבים, סליחה.
לפני שבנו את הבמפרים ברחוב שלי הרכבים היו טסים בכביש כאילו הם בכביש בין עירוני.
אבל תכלס הבמפרים גורמים הרבה יותר תאונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה