הבן שלי ישמח לשמוע את חו"ד

• הוסף לסימניות
הוא בן 16, מעולם לא למד ציור / איור.
וחולם בעתיד על פרנסה מהתחום....

קבצים מצורפים

• סוסים.jpg
    2.3 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
בהחלט יש כשרון.. עם השקעה יהיה גם עתיד..!
שיהיה בהצלחה..:)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אני רואה בהחלט עתיד מזהיר! בהצלחה רבה! (אשמח לראות עוד איורים שלו...)

• הוסף לסימניות
מוסיפה עוד קומיקס

חלק ראשון ושני...

קבצים מצורפים

• סקיצה קומיקס 1.jpg
    1.9 MB · צפיות: 44
  • סקיצה קומיקס 2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
בהחלט יש כישרון ! אם קמת השקעה אני בטוחה שהוא יתקדם המוון

• הוסף לסימניות
לא רע בכלל.. לדעתי באופן כללי, לא כדאי לפתח הרבה ציפיות לענין פרנסה מאיור
אלא ליהנות מזה ואם זה גם ירויח, מה טוב. יהיו אולי הרבה שיחלקו ע"ז אך זו דעתי האישית.
כמובן יש יוצאים מהכלל.
אגב, מהקומיקס נראה שהבחור אוהב את 'טינטין' ;)

• הוסף לסימניות
יש שם כשרון.
ומשפחת בר-לב רומזים משהו...

• הוסף לסימניות
יש בהחלט כשרון!
גם אני מיד זיהיתי את ההשראה מטינטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה