מזדהה עם כל מילה ,חוץ מזה שעדין לא הגבהנו ורק שמים פוך ליד המיטה , היא כמעט בת שנתיים ויודעת לצאת , אך לא תמיד נזהרת , אך באמת הענין גם של לשוטט באמצע הלילה כשכולם ישנים / או לא להסכים ללכת לישון בזמן ופשוט יוצאת ונגשת למשחקים .שמנו מקל עץ וגם את זה הוא עקף . כמובן ששמנו מזרן מתחת למיטה במידה ויצליח...
( הוא גבוה)
הפחד שלי הוא מהשיטוט שלו בלי השגחה.
שמעתי מאמא ותיקה שהשתמשה בכילה שנסגרת עם רוכסן, משהו כמו זה:
אני לא יודעת אם יש בארץ (היא מארה''ב)![]()
55.0US $ |ילדים של כילה שלוש דלתות בני בנות מיטת אוהל חופה מונגוליה Yurts תינוק יילוד כילת קיץ מכסה 5 גודל|רשת לעריסה| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הרוכסן נפתח מבחוץ, לא מבפנים.רוכסן הוא יודע לפתוח, וזה גם לא נראה מאוורר..
תודה בכל אופן
אשמח לעוד רעיונות
הרוכסן נפתח מבחוץ, לא מבפנים.
וזו כילה - רשת.
בכל מקרה בהצלחה![]()
כמה צחקתי...האם מישהי נתקלה במעקה שאפשר להתקין על מעקה קיים של מיטת תינוק כדי שהתינוק לא יוכל לצאת מהמיטה לבד?
להנמיך את המיטה, לא עזר..
תודה מראש
משתדלים שלא יהיה בהישג יד דברים שבגללם את לא רוצה שהוא ישוטט בבית.השאלה רק מה עושים עם השיטוטים שלו בבית.
עד עכשיו הייתי רגועה שאני שמה אותו במיטה והוא לא יכול לצאת.
למה שישוטט בבית ?השאלה רק מה עושים עם השיטוטים שלו בבית.
עד עכשיו הייתי רגועה שאני שמה אותו במיטה והוא לא יכול לצאת.
לא לקום סתםאז אני מבינה שהשיטה היא פשוט לחנך אותו לא לקום.
תודה לכולכן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים