הגברה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מי שמכיר איש/גמ"ח הגברה בבני ברק
עם ציוד של חברות טובות RCF מייק וכד'
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אליעזר קליין:
0527615738
נדמה לי שהוא עושה הכי הרבה אירועים בב"ב.
ולמרות זאת כמעט אין מצב שתתקשר אליו והוא יגיד "אין לי ציוד".
מחזיק מאקי ו-RCF (ארטים מכמה סדרות- 315, 415, 715, 745).

• הוסף לסימניות
אאוץ', מצטער.
זה מספר ששמור אצלי והרבה זמן לא השתמשתי בו.
בערב אני אחפש שוב, כרגע אין לי אפשרות.

• הוסף לסימניות
תיקון:
0527675138

• תודה
Reactions: aad
  • הוסף לסימניות
האם ידוע על מישהו נוסף בב"ב שמשכיר הגברה מקצועית? תודה

• הוסף לסימניות
IMG_3220 (1).jpg

• הוסף לסימניות
גמח דסלר ציוד מקצועי של RCF
במחירים מצחיקים של 30 שח בלבד לרמקול אבל אתה לוקח בעצמך מרכיב בעצמך ומחזיר בעצמך אתה מקבל הדרכה איך להרכיב את זה בכוחות עצמך
0533193923

• הוסף לסימניות
יוסטמן הגברה
0527680108
לתועלת הציבור. (שתפו חברים ומכרים)
מבצע לשבועיים, מי שמזמין עד יום רביעי בערב (אור לח' שבט) קלידן לאירוע בשבועיים הקרובים, מקבל מחיר מיוחד (לא לפירסום)!
לפרטים חייגו למספר הנ"ל!

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור. (שתפו חברים ומכרים)
מבצע לשבועיים, מי שמזמין עד יום רביעי בערב (אור לח' שבט) קלידן לאירוע בשבועיים הקרובים, מקבל מחיר מיוחד (לא לפירסום)!
לפרטים חייגו למספר הנ"ל!
.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה