עזרה הגברת חלב אם

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר - 052-7166619
מוכרת המון סוגים של תוספי תזונה ונותנת גם ייעוץ טלפוני - מומלץ

• הוסף לסימניות
מכירים את המוצר הזה: mama flow להגברת חלב? מומלץ?

• הוסף לסימניות
בי פולן עוזר מאד ניתן לקנות ירושלים במספר 02-5810631

• הוסף לסימניות
מישהו יודעת על עוד איזה קורס הנקה חוץ מהקורס שלה(והפרטים)
תודה...
יש את תמר כמו שציינו פה.
ויש את אסתי בראון! ממליצה בחום!!!
הרימה לי את המורל
נתנה לי כלים להבין את החשיבות.
נותנת עצות ופרקטיקה לחיים!

מומלץ לכל אמא שרוצה יותר לילד שלה.
גם מבחינה פיזית(חלב) וגם מבחינה רגשית.

• הוסף לסימניות
לי בזמנו מאוד עזר לי בי פולן פלוס מאמי מילק השילוב של שניהם היה פצצה בשבילי.
לגבי המאמי מילק בבני ברק קניתי אותו בענק הטבע

• הוסף לסימניות
אצלי גם עזר מאוד כדורי חילבה, קרעפט (איפה משיגים היום? אין לי מושג)

ממה שראיתי
באיזה שהוא שלב הגוף מתרגל לתוספת שנתתי לו,
וצריך לעשות שינוי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש המלצות על מקסילק?

• הוסף לסימניות
רק שתדעו שיש תוספים שמגבירים את החלב משמעותית אבל עושים אותו דליל ומפחיתים ערכים תזונתיים
אפילו בנק בחלב לא לוקח חלב מאמא שלקחה תוספים מחברות מסוימות....
אז לא להתלהב מכל תוסף שעושה גודש, החלב צריך להיות עשיר ומזין.
ככה שמעתי מיועצת הנקה

• הוסף לסימניות
כמספר התוספים כך מספר הנשים שיגידו לך שעזר להם ושלא עזר להם.
תוספי המזון היחידים שהוכחו מחקרית זה חילבה ומורינגה, את שתיהם ניתן לקנות בבית טבע בקפסולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה