הגדלת כל הקומפוזיציות בפקודה אחת-אפטר

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשנות את גודל כל הקומפוזיציות החיצוניות והפנימיות של כל הפרויקט? במקום לעשות את זה אחת אחת..?
תשובה תעזור לי מאד!
תודה!

• הוסף לסימניות
לצבוע את כל השורות - הקבצים/הקומפזציות הרלוונטיות בטיים ליין ושם כל אות באנגלית מגיעה להגדרה אחרת: t - אופיסיטי. p- פוזישן. וכן הלאה... משנים בכולם ביחד בו זמנית.. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה מה שהיא רצתה.
לא להגדיל בסקייל אלא להגדיל בהגדרת הקומפוזיציה.
אני צודקת?

וקחי בחשבון שדברים יקפצו במקרה כזה. במיוחד אם האובייקטים בתוכם לא מתאימים לקומפוזיציה כפולה בגודלה.

• הוסף לסימניות
הסקריפט הזה מתאים לקומפוזיציה אחת
היא ביקשה להגדיל את כל הקומפוזיציות בפרויקט בבת אחת
יש?

• הוסף לסימניות
כן , אני מתכוונת להגדלת הקומפוזיציה הראשית כולל כל הפנימיות שבתוכה,
לפעמים זה לא נגמר לעבור אחת אחת ולשנות..
ואני נתקלת בזה לא רק בהגדלת קומפוזיציות אלא גם בהארכת משך הזמן של הקומפוזיציות, אם אני מאריכה את הראשית, צריכה להאריך גם את הפנימיות..אז שוב לעבור אחת אחת?
(ברור שעדיף מראש להגדיר את הגודל והאורך הרצוי..אבל במקרה שצריכים לשנות..)

בקיצור, מי שיש לו מידע או טיפים שיכולים לייעל את העבודה בדברים האלו, אשמח לשמוע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה