כללי הגדלת מלל באינדיזיין בבת אחת כיצד?

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קופסא של מלל שיש בה מלל בכל מיני גדלים זאת אומרת: מלל רגיל כותרות חלקים מוגדלים. איך אפשר להגדיל בבת אחת את כל המלל כשאני רוצה להתשתמש בזה לדף יותר גדול.
זכור לי שבזמנו משהו העלה שיש קיצורי דרך איך לעשות את זה כמו שיש אפשרות כזאת בוורד (ע"י קונטורול וסוגריים)

• הוסף לסימניות
בכלי החץ השחור מגדילים את תיבת הטקסט
ויחד לוחצים על קונטרול + שיפט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;342587:
בכלי החץ השחור מגדילים את תיבת הטקסט
ויחד לוחצים על קונטרול + שיפט

קודם כל תודה על התגובה

אבל דרך זאת זו שכתבת זו הדרך הפשוטה להגדיל תיבת מלל וזה טוב כשיש לי דף אחד.
ומה אני עושה כשאני רוצה להגדיל מקטע של מלל שיש בתוכו כמה גדלים וכשיש לי הרבה מלל, ואם זה מרובה דפים.
יש איזה דרך שהעלו פה בעבר שיש קיצור דרך לסמן את המלל וע"י לחיצה על המקשים אפשר להגדיל ולהקטין בבת אחת את כל המלל
מי שיודע נא להזכיר לטובת החברים, תודה

• הוסף לסימניות
קונטרול+ שיפט+ סוגריים משולשים:< >
??

• הוסף לסימניות
תודה, שמשונית!
מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה