הגדרת זיכרון שיהיה בשימוש לתוכנית

• הוסף לסימניות
אני משתמש הרבה באינדיזיין, יש לי גירסת 64 ביט, ויש לי במחשב 6 GB זכרון
אינדיזיין תוכנה כבדה, והיא פועלת לפעמים באיטיות.
בבדיקה שלי במנהל המשימות, התוכנה משתמשת רק בכ - 0.5 GB זכרון, למרות שישנם כ 4 GB פנויים.
האם יש לי אפשרות לקבוע שהתכנית תשתמש ביותר זכרון, כדי שהיא תעבוד יותר מהר?

• הוסף לסימניות
מאוד יכול להיות שהאיטיות לא מחוסר זיכרון אלא מסיבה אחרת, למשל:
המעבד איטי
זיכרון RAM איטי
התוכנה משתשמשת בדיסק הקשיח והוא איטי כלומר לא SSD

• הוסף לסימניות
אם זה המצב ויש לך עוד זיכרון פנוי, זיכרון זה לא מה שהיא זקוקה לו.

• הוסף לסימניות
דיסק SSD ישפר ביצועים פלאים

• הוסף לסימניות
בתוכנה להיכנס ל Edit > Preferences > MEMORY

ולהקצות יותר
בעדינות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2214863:
בתוכנה להיכנס ל Edit > Preferences > MEMORY

ולהקצות יותר
בעדינות!!!

אין אצלי כזו אפשרות MEMORY
גירסה cc 14
איפה אני יכול למצוא את זה?

• הוסף לסימניות
יש את זה בחלק מהתוכנות אדובי אינדי אין סורי,
אני מצדד במה שרחמים אמר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה