הגדרת שרת דוא"ל במדפסת משולבת

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת של לקסמרק mx410
מה אני אמור להגדיר בכל השדות כדי שאוכל לשלוח ממנו סריקה לדוא"ל?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 23.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
כמה דברים

ראשית תשני את יציאת SMTP ל 465
ואם את יכול להעלות צילום בלי תרגום לעברית מאוד קשה להבין

• הוסף לסימניות
הוא היה בהתחלה על 465
זה מוגדר בעברית, זה לא תרגום, אצלם כשאהיה שם,

אולי עד אז, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
חסום לי....

ובשרת ראשי ומשני מגדירים אותו דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1696677:
ב"ה שיוטיוב חסום לי....

ובשרת ראשי ומשני מגדירים אותו דבר?

הנה הקישור לסרטון

https://dl.dropboxusercontent.com/u/60236688/Lexmark scan to email setup with gmail.mp4

נ.ב.

הביטוי "ב"ה שיויטוב חסום לי" הוא מיותר ופוגע.
יותר ממה שהוא פוגע במי שניסה לעזור לך מטוב ליבו ת הוא פוגע בך כי לא יעזרו לך יותר.

אני בטוח שזה היה בשוגג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1696847:
הביטוי "ב"ה שיויטוב חסום לי" הוא מיותר ופוגע.
יותר ממה שהוא פוגע במי שניסה לעזור לך מטוב ליבו ת הוא פוגע בך כי לא יעזרו לך יותר.
אני בטוח שזה היה בשוגג.

לא חשבתי כזה רחוק.....

ובאמת אבקש סליחה אם נפגע ממני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה