google הגוגל שלי התחלף לערבית. בהגדרות הוא עדיין בעברית. יש סיבה לחשוש? איך לסדר?

• הוסף לסימניות
1740729655845.png

שיניתי את הסיסמא
מה עוד אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
ההגדרות שאת מצלמת זה הגדרות של חשבון גוגל, את צריכה לשנות את השפה של הדפדפן: תלחצי על מקש התפריט בצד למעלה (שלש נקודות) למטה יש הגדרות, בצד יש שפה ושם אפשר להגדיר.
1740741714637.png

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז איפה את כן רואה את הערבית אם לא בתפריטים?
אם זה רק בהגדרות של גוגל הייתי בודק במחשב /מכשיר אחר שמחובר החשבון גוגל הזה אם במכשיר אחר הוא בעברית הייתי מנסה לצאת ולהיכנס מהחשבון במחשב הזה אם לא עוזר לצאת לנקות קוקיס ואז להיכנס.
הייתי מנסה גם לשנות בהגדרות של גוגל (התמונה הראשונה שהעלת) את השפה לאנגלית ולהחזיר לעברית. ולכבות את אפשרות 'הוספת שפות אוטומטית'.

• הוסף לסימניות
אז איפה את כן רואה את הערבית אם לא בתפריטים?
אם זה רק בהגדרות של גוגל הייתי בודק במחשב /מכשיר אחר שמחובר החשבון גוגל הזה אם במכשיר אחר הוא בעברית הייתי מנסה לצאת ולהיכנס מהחשבון במחשב הזה אם לא עוזר לצאת לנקות קוקיס ואז להיכנס.
הייתי מנסה גם לשנות בהגדרות של גוגל (התמונה הראשונה שהעלת) את השפה לאנגלית ולהחזיר לעברית. ולכבות את אפשרות 'הוספת שפות אוטומטית'.
אני רואה את הערבית בכל השירותים של גוגל, אבל לא רואה את זה בהגדרות
ככה זה נראה בחיפוש:
1740743475059.png

תודה על הפירוט מקווה שיעזור

• הוסף לסימניות
תנסו להחליף פה
1740746483388.png

• הוסף לסימניות
מה קורה בגלישה אנונימית?
מה קורה בגלישה מפרופיל אחר?
מה קורה בדפדן אחר כשהחשבון שלך פתוח?
אני חושב שכדאי לשנות את השפה ואח"כ להחזיר.

• הוסף לסימניות
עוד כיוון שצריך לבדוק....
תבדקי אם לא מוגדר לך תרגום אוטומטי בטעות על ערבית..

• הוסף לסימניות
מה קורה בגלישה אנונימית?
מה קורה בגלישה מפרופיל אחר?
מה קורה בדפדן אחר כשהחשבון שלך פתוח?
אני חושב שכדאי לשנות את השפה ואח"כ להחזיר.

עדכון: קיבלתי הודעה שחשבון הגוגל שלי שוחזר (בלי שביקשתי) והגוגל חזר לעברית
נשמע לי מוזר, אבל לא רואה שום דבר חריג בחשבון

אגב, מפרופיל אחר החשבון היה בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה