הג'ינג'י המתוק

• הוסף לסימניות
השנה יצאתי לחופש.........................

אבל לא יכולתי להתאפק וצילמתי רק את האחיין החמוד הזה...:)

קבצים מצורפים

• שרלי פרוג.jpg
    שרלי פרוג.jpg
    KB 64 · צפיות: 26
  • שרולי 2.jpg
    שרולי 2.jpg
    KB 399.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הג'ינג'י חמוד
הצבעים קרים

• הוסף לסימניות
כמו שקקטוס אמר, צריך חימום.

החיתוך של התמונה הוא על הגבול, הייתי מוותרת על המסגרת הכחולה, שמקטינה עוד יותר את התמונה.

התמונה יפה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
אם איזה כלי אתם מציעים לי לתקן את הרוויה?
אשמח אם תענו.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו???

קבצים מצורפים

• שרולי פרוג.jpg
    KB 233.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה, זה מאוד יפה, אבל לדעתי לא אמיתי.
יכול להיות שאני צריכה כיול למחשב....

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו קודמי אפשר לראות עם דוגם שהצבעים בחולצה נוטים לכחול והצבע עור נוטה לאפור ואפילו קצת סגול
יש בעיה נוספת שהתמונה לא מספיק חדה והפנים לא מספיק מוארות לעומת הרקע
בנוסף אין משהו שתופס מספיק את העין
עשיתי קצת פוסט ושפרתי את החדות הקומפ והצבעים(נתתי לזה טיפה סטייל של חום כתום כדי לשפר את צבע העור זה נתן מראה יותר מעניין גם לצמחים)

קבצים מצורפים

• שרולי 2 copy.jpg
    KB 370 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
זה רק אני או ש....??? :eek:
attachment.php

התמונות חמודות,קצת חשוכות וקרות.

קבצים מצורפים

• שרולי-2.png
    KB 285.7 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה