הגלריה שלי מערך מוסף 3

• פותח הנושא Srool
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גלרייה מעולה,
תודה!!!
היה כיף איתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;422246:
גלרייה מעולה,
תודה!!!
היה כיף איתך.
תודה,
שמחתי לפגוש אותך :)

• הוסף לסימניות
בס"ד

טנקס על התמונה, למרות שאני נראה מזעזע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;422302:
בס"ד

טנקס על התמונה, למרות שאני נראה מזעזע.
מה?! יצאת מצוין!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

(יותר מדי תמונות שלי שם)

• הוסף לסימניות
תודה!
איציק'ל מתלונן על נקמה(?!) נכון שאני לא עשיתי כלום- אז לא מגיע לי..:)
יפה מאוד (-וזה כל השוני)

עריכה: יש איזכור פעמיים שלוש, אבל זה לא נחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;422373:
יפה מאוד (-וזה כל השוני)
thanks!

אם כבר סוני (זה כל השוני..) - כל המקצוענים אהבו להתבדח על הסוני שלי, מישהו היה יכול לזהות לפי התוצאות שזה צולם בסוני ולא בקנון / ניקון?
נכון שלא? יופי. :)
שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;422545:
אפשר לומר שנעשה שימוש ציני בתמונה שלי...
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=422488#post422488
הוא דווקא הוציא אותך יפה, לא שורף פחים לא משליך טיטולים, דובר עברית וכו'. רק מה, זה שהתקשורת לא ראתה אותך מעולם? לא נורא, אתה כנראה טוב מדי בשבילם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה