דרוש מידע הגמ"ח המרכזי אשכול מס' 8437546 אבל אשמח שתתייחסו אליו בכל זאת כי.. אממ...

• הוסף לסימניות
אני מנוי היום לגמ"ח, שילמתי עד כה סכומים לא מבוטלים.
אני ממשיך לשלם כי חבל לי לצאת ולהפסיד את מה שכבר שילמתי, זה הרי לא חוזר.
השאלה אם אני לא אהבל אדיר וגדול,
שהרי אני משלם היום כסף יקר שאין לי,
ואקבל הלוואה בכסף זול עוד 20 שנה.
כלומר, בהתחשב באינפלציה.

כל שקל שאני שם היום על השולחן, יהיה שווה עוד 20 שנה אולי חצי.

והרי הגמ"ח לא משקיע ועושה השקעות, כך שייתכן ועוד 20 שנה אקבל הלוואות גדולות בהתאם לשיעור האינפלציה, נכון?

ובפרט שלפי השמועות הם השקיעו במיזמים המריחים למרחוק של רוזנטל&ר וכל הנוכלים סביב (בורות עילית למשל), לא הייתי רוצה שהם יתעסקו בהשקעות...

קיצר - מה לעשות?
תייעצו לי!
בבקשה!!!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כלומר, בהתחשב באינפלציה.

והרי הגמ"ח לא משקיע ועושה השקעות, כך שייתכן ועוד 20 שנה אקבל הלוואות גדולות בהתאם לשיעור האינפלציה, נכון?

ובפרט שלפי השמועות הם השקיעו במיזמים המריחים למרחוק של רוזנטל&ר וכל הנוכלים סביב (בורות עילית למשל), לא הייתי רוצה שהם יתעסקו בהשקעות...

קיצר - מה לעשות?
תייעצו לי!
בבקשה!!!
תודה רבה.
אין פה מספיק נתונים, בשביל לתת חוות דעת.
אבל באופן כללי, לדעתי אם זה מכספי מעשרות, אז יתכן והרעיון של הגמ"ח הוא רעיון טוב, ואם זה לא מכספי מעשרות, אז ככל הנראה זה רעיון די גרוע.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, יש אפשרות למשוך סכום כלשהו מהגמח בהתאם לתרומות, בניכוי קנס על משיכה מוקדמת
אז אם הוחלט לא להשקיע שם יותר- אפשר למשוך, ומעתה להשקיע את החסכונות החודשיים בהשקעה מנייתית ארוכת טווח לפי הלא-המלצות בפורום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כלומר, בהתחשב באינפלציה.

קיצר - מה לעשות?
תייעצו לי!
בבקשה!!!
תודה רבה.
עניתי בפרטי.

• הוסף לסימניות
אם הוא היה שוכב בבנק הוא היה שווה אפילו פחות
תשמח שלפחות כרגע אתה עושה עם הכסף הזה חסד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה