כללי הגרלה - מה עדיף, כהה או בהיר

• הוסף לסימניות
כל כך יפים.
אהבתי את הראשון ובלי השינוי שעשית בו.

• הוסף לסימניות
הראשון הכי מוצלח. ממש יפה!
רק לעניות דעתי - להקטין את השולחן קצת ולהגדיל את המנורה, ולהרחיק קצת את קצה המנורה מהעיטור, זה כמעט מתנגש שם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
שוויליגרף, זה עיטור בשחור לבן מהאתר הנ"ל, שהוספתי על זה צבע, וקצת קונטור בפוטושופ.
באמת לא הסתדרתי עם המפה, איך אני יכול לעשות שבצד שמאל זה לא יתעגל כ"כ?

• הוסף לסימניות
אני אוהב יותר הראשון, צבע הזהב יותר עשיר

• הוסף לסימניות
טיפול קוסמטי למפית...

הפילטר שמאפשר עיוות ע''י מברשות באופן ידני (נזילות, בגרסה העברית...) לא יכול לעזור???
כמו''כ יתכן שהבהרה של המפית בקו השלחן תתן תחושה של קיפול יותר.
והצעתי אף יותר מזה להדגיש הבדל בין חלקי המפית, מה שפרוס על השולחן ומה שמשתלשל מבחינת האור והצל.
אבל בכלל כל הקטע של המפית הוא ''נגד עין הרע'' בלבד... זה מקסים.

• הוסף לסימניות
לא מסכים להימחק...

סליחה, טעות!
לא הצלחתי למחוק את ההודעה לגמרי.
זו הזדמנות לומר שוב שזה הרהיב את עיני.

• הוסף לסימניות
תודה לרב אומן!

• הוסף לסימניות
האיכות של העיטורים באתר לא משהו או שפשוט אני מפספס משהו?

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון, בלי השינוי, ממש מושך את העין.

• הוסף לסימניות
העבודה שלך ממש מדהימה!
ניסיתי להכנס לאתר שהבאת, ואני לא מבינה איך מורידים משם באיכות, אם תוכל להסביר בדיוק איך נכנסים ומה עושים?

ובכלל עדיף שכל פעם שמעלים לינק חדש שיסבירו את הדרך כי אני לא מבינה מילה אנגלית ואיני מצליחה, תודה מראש

• הוסף לסימניות
הקישוטים שאתה השתמשת בעבודה ניראים באיכות מעולה, איפה מצאת אותם?

• הוסף לסימניות
האיכות לא מי יודע מה.
אבל לפעמים אפשר להתשמש עם עיטורים שונים. בלי שיבחינו שאין איכות. כשזה מצולם מזווית נכונה וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה