התייעצות הגרלה סינית נתיב החסד

• הוסף לסימניות
קיבלתי ספח שאני יכול להיכנס להגרלה סינית. אך במהלך הרישום הראשוני למערכת הוא דורש פרטים כמו שם כתובת וטלפון.
לאחמ"כ הוא בודק אם עברת על התקנון,
ולאחמ"כ הוא שואל האם הינך מאשר קבלת פירסומות מנתיב החסד. ללא אפשרות לענות לא.
כלומר או כן, או שאתה לא יכול להמשיך ברישום.
זה לא הוגן להציע הגרלה סינית בתנאי שמהיום אתה עובד אצלהם להרים להם טלפונים כשיחליטו לפרסם.
אם מאן דהוא יכול להסביר לי איך אפשר לדבר עם החברה.
משום מה בגוגל על חברת נתיב החסד אין טלפון פעיל, כמו"כ על חברת קשת גיבורים, כמו"כ חברת מעולה (כמדומני היא חברת בת של נתיב החסד).

• הוסף לסימניות
הכוונה לא שתענה לכל הטלפונים אלא שלא תתלונן למשטרה על הטרדה

• הוסף לסימניות
איך הצלחתם להירשם? אנחנו מנסים להכניס מספר טלפון וכל הזמן התקליט טוען שאין רשומה לשליחה... איך מתגברים על זה??

• הוסף לסימניות
תכנס לרשימת התפוצה שלהם
ובצנתוק הראשון תלחץ 9 ע"מ לצאת
לפי המצב שהם לא נותנים לי אפשרות לבחור, הם גם לא יתנו אפשרות להתנתק לאחמ"כ.
אני כרגע לא נכנס לעניין שזה לא חוקי.
רק מה שמאד מעניין שאין שום מספר טלפון שאפשר לדבר איתם, כאילו חברה עלומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה