דרוש מידע הגרלה של עזר מציון - זוכים

• פותח הנושא SN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח שתעלו שוב את הקליפ של "הלוואי"
כנראה פג התוקף של הקישור
תודה רבה
מלכי

• הוסף לסימניות
גם אני ישמח מאד! חני.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעזור ממש!
תודה:)
מלכי;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי בעיה לשים את זה רק עוד שאלה קטנה
לא בשביל "לחפור" אבל זה של נשים הסרטון וראיתי שקוראים לך יאיר...

• הוסף לסימניות
שכחתי לחתום בהודעה האחרונה
בהודעה הקודמת חתום מלכי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעלות בג'מבו / לשלוח לי למייל - נשמע מסקרן.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שקשור לעזר מציון?
קיבלתי קליפ של הבנות של ההמנון השנתי "הלוואי" מותר לפרסם? נראה לי שכן כי זה הופץ אצל כמה שאני מכירה, מותר להעלות את זה לפרוג להנאת כולם? (לנשים בלבד!)
יש מצב לקבל את הקליפ במייל אישי ? תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום
חיפשתי את הקליפ הזה המון זמן!ועכשיו בדקתי שוב וראיתי ששלחו לפני 3 שנים:(
אז אם זה עדיין רלוונטי אשמח לקישור עדכני (עדיפות לדרייב)
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה