ישראל בן צבי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אברכים נספח 8מה עם אברך כולל?
זה לא כולל את האברכים? צריכה לשלוח רק מלגה?
מלגה לא נכללת בהכנסות לא צריך לרשום.
אברכים נספח 8מה עם אברך כולל?
זה לא כולל את האברכים? צריכה לשלוח רק מלגה?
אני קיבלתיתגידו יש משהי שקיבלה כבר דרגה?
כי רגע כל מי שמדברת איתה קיבלה תשובה שחסר מסמכים!
אם פתחת בקשה אז תקבל רטרו במידה ותקבל דרגההגשתי בקשה, ועוד לא קיבלתי דרגה. אני אקבל החזר רטרו מתחילת שנה?
רק לוודא...
לא שגעו את השכל?אני קיבלתי
לאלא שגעו את השכל?
שחסר פרטי הורה 2 וכל מיני?
באיזה תאריך הגשתם בקשה, ומתי קיבלתם דרגה?
לקח פחות מחודשבאיזה תאריך הגשתם בקשה, ומתי קיבלתם דרגה?
אני הגשתי ב 1.12 בקשה וטרם קיבלתי דרגה.
הגיוני?
את הפרטים שיכתבו לך בצאטמה צריך לכתוב להם?
ת"ז של הילד מספיקה?
או שיש צורך בפרטים נוספים?
אגב, דיברתי איתם בטלפון לפני שבוע+ ואמרו לי שאין דרך לזרז את הבקשה.
ממליצה לך לפנות לאגודת ישראל בטלפון 035600700מישהי רוצה להסביר את כל עניין המעונות הנחות וכו ב"ה אחרי לידת בן ראשון איך הולך יש עדיין אפשרות לעשות וכו
וגם לגבי התלושים המינמלים שצריך אם לבעלי יש תלוש מאוד מאוד נמוך
יכולה לשלוח קישור?לקח פחות מחודש
תפני אליהם בצאט
פניתי אליהם הבוקר בשעה 9:30 באמצעות הצ'אטאת הפרטים שיכתבו לך בצאט
תנסי מה את כבר יכולה להפסיד
הגיוניפניתי אליהם הבוקר בשעה 9:30 באמצעות הצ'אט
עדין בסטטוס ממתין לנציג שיתפנה.
הגיוני?
אני אקבל מענה בסוף?
אני קיבלתי מענה למחרתפניתי אליהם הבוקר בשעה 9:30 באמצעות הצ'אט
עדין בסטטוס ממתין לנציג שיתפנה.
הגיוני?
אני אקבל מענה בסוף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים