דרוש מידע הגשת בקשה לדרגה במעון

• הוסף לסימניות
תגידו יש משהי שקיבלה כבר דרגה?
כי רגע כל מי שמדברת איתה קיבלה תשובה שחסר מסמכים!

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה, ועוד לא קיבלתי דרגה. אני אקבל החזר רטרו מתחילת שנה?
רק לוודא...

• הוסף לסימניות
מה צריך לכתוב להם?
ת"ז של הילד מספיקה?
או שיש צורך בפרטים נוספים?
אגב, דיברתי איתם בטלפון לפני שבוע+ ואמרו לי שאין דרך לזרז את הבקשה.

• הוסף לסימניות
מה צריך לכתוב להם?
ת"ז של הילד מספיקה?
או שיש צורך בפרטים נוספים?
אגב, דיברתי איתם בטלפון לפני שבוע+ ואמרו לי שאין דרך לזרז את הבקשה.
את הפרטים שיכתבו לך בצאט
תנסי מה את כבר יכולה להפסיד

• הוסף לסימניות
מישהי רוצה להסביר את כל עניין המעונות הנחות וכו ב"ה אחרי לידת בן ראשון איך הולך יש עדיין אפשרות לעשות וכו
וגם לגבי התלושים המינמלים שצריך אם לבעלי יש תלוש מאוד מאוד נמוך

• הוסף לסימניות
משהי יודעת לעזור לי
קיבלתי אישור על קבלת דרגה אבל המערכת לברור דרגה לא עובדת
אין לי מושג איזה דרגה קיבלתי!!!

• הוסף לסימניות
מישהי רוצה להסביר את כל עניין המעונות הנחות וכו ב"ה אחרי לידת בן ראשון איך הולך יש עדיין אפשרות לעשות וכו
וגם לגבי התלושים המינמלים שצריך אם לבעלי יש תלוש מאוד מאוד נמוך
ממליצה לך לפנות לאגודת ישראל בטלפון 035600700
ידעו לתת לך את כל הנתונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה