- הוסף לסימניות
אפשר לעשות רב קו חדש ולהעביר אליו את כל החוזים קומפלט, לא זו הבעיהובגלל שאני די מסופק אם הניסוי המדובר יכול להצליח אני מציע שתעשי אותו על רב קו אנונימי ריק.
אם הוא יצליח - תוכלי לעשות אותו גם על הרב קו המוטען, וכמובן תעדכני אותנו.
אפשר לעשות רב קו חדש ולהעביר אליו את כל החוזים קומפלט, לא זו הבעיהובגלל שאני די מסופק אם הניסוי המדובר יכול להצליח אני מציע שתעשי אותו על רב קו אנונימי ריק.
הילד מאז נמצא היום בישיבהיש מצב שאת מתעניינת אצלו עכשיו?, פשוט יש פה אנשים שזה ממש מעסיק אותם.
אה ברור..ובגלל שאני די מסופק אם הניסוי המדובר יכול להצליח אני מציע שתעשי אותו על רב קו אנונימי ריק.
מכשיר טעינהאה ברור..
עכשיו הרב קו שורה באציטון- כמובן אנונימי ריק, החיסרון הוא שאין לי מושג אם הוא עובד בכלל
עכשיו אני אוחזת...
איך אני אדע אם הצלחתי או לא בעצם?
ואם הרב קו בכלל לא עובד?מכונת טעינה
אם הוא לא עובד המכשיר לא ייתן לך להטעין אותוואם הרב קו בכלל לא עובד?
לא יודעת מה איתכם, אצלי בבית מסתובבים כמה שבבניקים ריקים מתוכן![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים