שיתוף > תנו לי מחמאה הדוגמנים -

• הוסף לסימניות
מקסים לגמרי!
יפיפה!!!

והקורי עכביש שם שנכנסו לך לעומק...

מחכה לשאר....
יוכבד את משהו!!!!
רק כששלחתי את התמונה לחברה היא העירה לי על הקורי עכביש
עיני נץ יש לך :cool:
זה באמת מטריף כשמקרבים ורואים את החוטים -
נפלאות הבריאה

• הוסף לסימניות
מקסים ממש
מחכה להמשך

• הוסף לסימניות
עם איזה עדשה זה צולם?

• הוסף לסימניות
הי חני
את ממש מחדשת לי עכשיו משהו
לא ידעתי שצריך ללמוד את העדשה ולהסתגל אליה ולדעת למצות אותה
מבחינתי אני מצלמת וזהו חח
תודה

• הוסף לסימניות
אהבתי לגמרי,
איזה חמודים
איזה תמונות
פשוט מ-ו-ש-ל-ם!!!!!

• הוסף לסימניות
הי חני
את ממש מחדשת לי עכשיו משהו
לא ידעתי שצריך ללמוד את העדשה ולהסתגל אליה ולדעת למצות אותה
מבחינתי אני מצלמת וזהו חח
תודה
לוקח זמן ללמוד עדשה -
לדעת להוציא ממנה את המירב!
כשקניתי אותה הייתי עם 7D ורוב התמונות יצאו עם פוקוס ומטושטשות
משהו מוזר - מתוך 7 תמונות אחת טובה
וזה היה מתסכל
ועכשיו כבר מעל שנה אני עם ה5D מארק 3
והיא מדהימה

• הוסף לסימניות
יאו חני
כמה שהוא דומה לך המגניב הזה
והבת בלי עין הרע
טפו טפו
ישר לחדר ילדים בענק
תמונה מלאה כיף אחד גדול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה