הדיסק החדש של יעקב שוואקי,דעתכם

• הוסף לסימניות
נו באמת......

• הוסף לסימניות
סלח לי על המילה אבל על הפנים

אבל זה לא אומר שלא היה להיט אחד שתים בחתונות
היה יכול להיות דיסק הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
לדעתי זה תלוי בשאלה - מה דעתכם על יעקב שוואקי באופן כללי :)

אני בכל אופן מאוד נהנתי מהשיר הזה למרות שאני לא מזרחי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה V;2019617:
מה דעתכם על הדיסק החדש של יעקב שוואקי

לדעתי מעולה

• הוסף לסימניות
הלחנים מאד יפים וקליטים! העיבודים נחמדים ויש גם שיפור עצום בעיבודי המקהלות!
הערה אחת שיש לי, זה שמבני השיר חוזרים על עצמם - אבל זה באמת לא נורא.

שורה תחתונה - הכל עניין של טעם! רוב להיטי הפופ הלועזים לא מורכבים ואם זאת הם הכי נשמעים! באך הרבה יותר מורכב ומתוחכם אבל הרבה פחות נעים לאוזן הממוצעת!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יעקב שוואקי הודיע שאם זה לא לעיניין אין מה לכעוס כי זה דיסק ראשון שהוא מוציא לבד (עד היום היה יוחאי בריסקמן)
ואני אהבתי מאוד את השירים
מרן שלי ומה אהבתי וקצת פחות את מאמין בניסים

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מתאים לו לשיר את השקט והמרגש

• הוסף לסימניות
אני שומעת מתוכו רק את:
מאמין בניסים+אנישאלללה

ונהנית מאד מהם.
שווה להסתכל על חצי כוס מלאה.(למרות שזה פחות מחצי..)

• הוסף לסימניות
מאמין בניסים
להיט שיכנס טוב להמון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה