הדיסק של אהרל'ה סמט

• הוסף לסימניות
לא ברור בכלל שעל פי ההלכה ישאיסור להעתיק דיסק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא ברור בכלל שעל פי ההלכה ישאיסור להעתיק דיסק
כן ברור שאין איסור לא להעתיק
אומרים בשם אחד הדיינים החשובים ששאל מדוע החושן משפט הוא כמו בן חריג?
באורח חיים וכו' אנשים מדקדקים לצאת את כל השיטות כמו לולב ,שבת, בשר וחלב ומדוע
ובעניני חושן משפט מחפשים היתרים להתפטר

• הוסף לסימניות
איך מישהו הגדיר לי את הדיסק של ארלע
כל שיר שהוא קנה הוא זימזם עלצמו ושאל האם אני יוכל לשיר את זה בחתונות, אני יוכל להקפיץ עם זה, או לשיר באירועים, ולכאורה בכל הדיסקים לפעמים מתלהבים יותר מהיצירה עצמה שהמשורר מתחבר וכו'

• הוסף לסימניות
איך מישהו הגדיר לי את הדיסק של ארלע
כל שיר שהוא קנה הוא זימזם עלצמו ושאל האם אני יוכל לשיר את זה בחתונות, אני יוכל להקפיץ עם זה, או לשיר באירועים, ולכאורה בכל הדיסקים לפעמים מתלהבים יותר מהיצירה עצמה שהמשורר מתחבר וכו'
בול קליעה
זה ההגדרה המדוייקת של הדיסק החדש של אהרלע

• הוסף לסימניות
למי שלא ברור מספיק שיבין שיש דבר כזה זכיות יוצרים, זה חוק שניתן לאכוף וכו'
ובאתר רשמי ומכובד יש צורך לשמור על חוקים, ובפרט אם זה אתר של יוצרים, שיש צורך לשמור על זכויות יוצרים.
מי שלא ברור לו לגבי ההלכה מה לעשות שישאל את הרב שלו ויחליט מה לעשות
אף אחד באתר כאן לא אומר לך מה לעשות בבית לגבי העתקות, רק ביקשו שלא להעלות לכאן דיסקים למים שיש עליהם זכויות יוצרים, זכותם לבקש את זה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות באתרים במחיר של מגש פיצה -Really!

• הוסף לסימניות
השאלה איזה מגש פיצה:eek::eek::eek:????
אני מכיר החל מ-15 ש''ח ועד 99 ש''ח
;):):):):p:p:rolleyes::rolleyes:;);)

פיצה סטנדרטית אולי עם תוספת אפילו....:p
לא במקומות תירותיים ולא בבין הזמנים
35-40 ש"ח...................

• הוסף לסימניות
משהו יכול בבקשה להעלות את הדיסק שלו האחרון או רק את השיר לא לנו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מי הלחין את "למה יאמרו בגויים" שסמט שר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה