https://www.ovikal.co.il/דלת-לא-נפתחת-במכונת-כביסה/יש לי מכונת כביסה של AEG
והבן שלי לחץ והדלת ננעלה.....
זה עושה לי סימן של מפתח
המכונה עובדת והכל אבל הדלת נעולה....
יש למישהו מושג איך פותחים את הנעילה?
אשמח מאוד
תודה רבה!
ניסיתי לא הלך........לחיצה ממושכת על כפתור הנעילה, [כמה שניות ברצף]
גם את זה ניסיתי.....
אם העיצה השניה נכונה אז הראשונה לווצריך להזהר..עוד אפשרות לתת מכה חזקה עם הכף רגל על האיזור של הנעילה
בדרך כלל זה עוזר(בעדינות כמובן)כי זה סוג של וואקום
וגם יש מכונות שיש איפה שהפילטר למטה כמו וו שצריך למשוך אותו והדלת נפתחת
זה נעילה אחרת עם צורה של מנעול ואותה אני יודעת איך פותחיםבדרך כלל זה נעילת ילדים
ואז צריך ללחוץ על שני כפתורים ביחד.
תנסי לראות בחוברת הוראות של המכונה איזה כפתורים
זהו שהיא סיימה את התוכנית ועדיין זה נעולגם לי יש מכונה של AEG, וכשהמכונה עובדת יש סימן של מפתח
אם המכונה עובדת איך את רוצה לפתוח את הדלת? או שלא הבנתי את השאלה...
תודה זה מה שבאמת עזר!!לעשות תכנית קצר ואז שזה יפתח
טעות , לא ממליץ.עוד אפשרות לתת מכה חזקה עם הכף רגל על האיזור של הנעילה
בדרך כלל זה עוזר(בעדינות כמובן)כי זה סוג של וואקום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים