הדמיה חדשה

• הוסף לסימניות
הדמיה של חדר כביסה למוסד.

קבצים מצורפים

• חדר כביסה.png
    KB 536.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ציורי, יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ונקי

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,
איזה תוכנה :D?
(אני אוהב את השאלה הזאת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1562137:
נהדר! סגנון שונה ממה שאתה רגיל...

לכן העליתי את זה, יש לי עוד סגנונות שונים, אבל אני לא יכול לפרסם כל הדמיה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד לדעתי,
אבל חסר קצת השתקפויות שיעלו את זה ברמה (בחלון, במכונת כביסה, בפח אשפה)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
נראה שעשו אצלם כבר פסח...

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה!!! הייתי עובד קצת על השמיים שיהיו יותר אמיתיות,
וגם מוסיף תאורה שתגיע מכיוון הצלם בערך.

• הוסף לסימניות
משעמם רצח :)

הדמיה מקסימה > כרגיל

• הוסף לסימניות
חבל על החשמל, אתה יכול לכבות את התאורה בנברשת, היא בכל מקרה לא משפיעה על החדר. כי נראה שיש שם הרבה אור טבעי, והצבע הכתום של הנורה לא משפיעה על האווירה.

• הוסף לסימניות
תענוג לראות עבודות כאלו,
אהבתי מאד את ההעמדה של הפריטים, בדיוק במקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;1564254:
חבל על החשמל, אתה יכול לכבות את התאורה בנברשת, היא בכל מקרה לא משפיעה על החדר. כי נראה שיש שם הרבה אור טבעי, והצבע הכתום של הנורה לא משפיעה על האווירה.

הורידו את מחירי החשמל ב 10%...

אגב, איפה אתה רואה נברשת... חיפשתי ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
הייתי הולך ללמוד שם...
משהו!

• הוסף לסימניות
לא איכפת לי כזה אצלי בבית
חסר לי מקום מתוכנן לאבקה ולמרכך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה