התייעצות הדמיה לחדרי רחצה- הצבעים האלו הולכים יחד?

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בתהליך של בחירת חיפויים ורצפות לחדרי רחצה,
וממש לא סגורה על עצמי אם הצבעים משתלבים יחד, אם הם לא יוצרים תחושה של "קרירה" כזאת..

הרצפה- פרקט עץ אלון
חיפויים- לבן מט, ודקור תחרה
הארון אמבטיה - שילוב של עץ ולבן / שחור

הביעו את דעתכם,
האם עדיף חיפויים בצבע קרם/שמנת על פני הלבן?
או שהלבן גם משתלב? והוא לא "קריר" כמו שזה נראה בהדמיה?

וכן, האם ארון שחור ישבור את הצבעים הנ"ל או שזה לא קשור?
מעדיפה לגוון בין 2 חדרי הרחצה ולשים בחר רחצה אחד ארון שחור ובחדר רחצה נוסף ארון לבן בשילוב עץ
השאלה עם השחור מתאים וקשור?

מצרפת את ההדמיה,
(הארון הלבן שתמונה 2 אמור להיות שחור או לבן בשילוב עץ)

קבצים מצורפים

• 2 (1).png
    2 (1).png
    KB 667.5 · צפיות: 16
  • 1 (1).png
    1 (1).png
    KB 738.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני גם באמצע לבחור דירה ואני לא מבין שום דבר רק זה אמרו לי שפרקט עם משהו יותר כהה או לגמרי לבן זה לא נראה לי מתאים

• הוסף לסימניות
עם הארון הלבן נראה בסדר
דווקא משהו בחיפוי נראה לי חיוור ואפילו קצת פשוט לעומת השאר
השאלה אם את סגורה דווקא על לבן ושחור

• הוסף לסימניות
על מה היית ממליצה? עם הפרקט האלון?
את מדברת על חיפוי או ארון כיור?
לא יודעת להגיד לך על דגם מסוים שהולך עם אלון אבל כל חיפוי שיראה פחות קר (בעיני בכל אופן ככה זה נראה)
לגבי ארון כיור את יכולה לשלב המון צבעים, כמעט כל צבע מתאים עם פרקט
רק תודאי שהוא משתלב גם עם החיפוי...
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה