הדמיה- רגע לפני הדפסה- לחוו"ד:)

• הוסף לסימניות
אשמח להערות והארות.

תודה

קבצים מצורפים

• הדמיה-מוקטנת.png
    KB 893.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
הזוית משמאל קצת מוגזמת
אבל בסך הכל ממש ממש יפה
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
יפה!!
קופינג על כל גבול הג יכול להוסיף,
גם בקטנה- למחוק את קצה האנטנה שמציצה מאחורה.
הייתי מנסה לתת מעט צבע למעקות הזכוכית, הם קצת 'נבלעים' בבנין.
ואני לא יודעת אם זה נכון או לא- אבל נראה לי שזווית הצילום של התמונה גבוהה מזווית ההדמיה.

ההדמיה בכלליותה מרשימה.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
עבודה מצויינת!
השתילה מעולה, גם מבחינת הצבעים,
וגם מבחינת הפרספקטיבה.
לי רק מפריע הטקסטורה של האבן שחוזרת על עצמה...

אם תרצו לשלוח אליי את הגודל המקורי, אני יראה
מקרוב אולי יש מה לשפר בפוטושופ.

רואים את ההצלחה באופק.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
זה עוזר לי מאד.
רותי- אהבתי את האנטנה- היא אוטנטית:)
יגואנה- הכביש כך נראה במציאות, זו תמונה קיימת.

• הוסף לסימניות
וודאי שהאנטנה במקור- לכן צריך להוריד אותה, כי מציץ רק הראש שלה וזה מפריע לשמים.

• הוסף לסימניות
נראה מעולה,

כמו שאמרו - קופינג יוסיף המון
ולשפר את האבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה