הדמיה שעשיתי למשחק

• הוסף לסימניות
אני עובדת כרגע עם קבוצת מתכנתים שבונים משחק דפדפן,
הקו העיצובי של המשחק הוא בסגנון ימי הביניים...
זוהי המפה הראשית שתהיה במשחק.
אמנם זה לא גמור, אבל זה בדיוק השלב הנכון לשמוע מה אתם אומרים...:rolleyes:
...קצת שונה ממה שרגילים לראות...

צפה בקובץ המצורף 276059

קבצים מצורפים

• 16.jpg
    2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נראה משחק מעניין..

הוא יהיה פתוח לחסומים.......?

• הוסף לסימניות
היי איזה יופי לראות פה עבודות כאלה
אהבתי לחלוטין!

לקטע הטכני יותר
עם איזה מנוע משחק משתמשים?
איך את מייצאת את הטקסטורות (אופה אותם ומייצאת מפות?)
כמה דגש את שמה על רזולוציה של האובייקט?

איך שלא יהיה באתר הבא תמצאי חומרים שיעזרו לך,
יש שם מפות מוכנות כבר ועוד דברים שצריך.
http://opengameart.org/

יש משחק קוד פתוח שנקרא 0AD
הקונספט הוא אותו דבר, תוכלי להתרשם מהעבודה ואולי גם להשתמש בחומרים שלהם (תלוי מה הרישיון)
https://play0ad.com/

• הוסף לסימניות
כאחת שמשוגעת על היסטוריה היה לי ממש תענוג...
מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים!!! אין דברים כאלו!!!!
קצת צורמת לי הכנסייה מול הפרצוף:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;1954360:
מדהים!!! אין דברים כאלו!!!!
קצת צורמת לי הכנסייה מול הפרצוף:(

אוי, זה נראה כנסייה? זאת לא הכוונה שלי, זה אמור להיות בניין ההנהלה, סוג של מיבנה מפאר ועתיק. טוב שאת מאירה את עיני, אשנה אותו קצת.
תודה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
גם לי צרם מאוד המבנה שנראה ככנסיה. וגם הרקע נאה מודבק מידי.
כל השאר ממש מעניין ויפה.
(אם במשחק מתקרבים למבנים אז כדאי להוסיף במפים לטקסטורות)

• הוסף לסימניות
מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה