הדמיית הסלון העתידי שלי

• הוסף לסימניות
זהו הסלון העתידי שלי

קבצים מצורפים

• salon Blue -.jpg
    KB 964.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מהמם אלוף!!!

• הוסף לסימניות
כרגע זה נראה הסלון של שייח סעודי:eek:
את בטוחה לגבי הסוסים שם על הקיר?!;)

• הוסף לסימניות
מהמם, מלכותי ומפואר.

• הוסף לסימניות
ההדמיה הזו מאד נעימה לעין!
להכין לך הצעת מחיר? ;)
אגב, אני צריך וילונות כאלו, אפשר לשלוח לי?
גם החומרים מקסימים!

• הוסף לסימניות
הדמיה ממש ממש יפה !

• הוסף לסימניות
איזה ראש גדול! מדהים!
(אין לי קשר להדמיות אבל הרשי לי... )
אגב, אני ממש בלחץ מאלה שישבו על הספה הימנית
(ויקחו אחורה עם הרגליים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1642207:
כרגע זה נראה הסלון של שייח סעודי:eek:
את בטוחה לגבי הסוסים שם על הקיר?!;)

לשייח סעודי יש סלון בורדו זהב (במקום הסוסים -גמלים)
זה נראה יותר כמו ארמון של צאר מתקדם

• הוסף לסימניות
מדהים וריאלסטי במיוחד!
ממש מושלם!!!!

• הוסף לסימניות
אחרי המחמאות בדבר הריאליסטיות, אינך חייבת לקרוא את מה שאכתוב. עובדה שהמגיבים לא התייחסו לכך. אבל אם את בכל אופן סקרנית, ולא תקחי זאת באופן אישי, קחי נשימה עמוקה, ו:

הכל סימטרי מדאי.
הרקע שבחלון אינו מתחבר ממש. אבל את בחברה טובה. רבים נופלים כאן. גם אני מתקשה בשלב הזה.
יש אחידות יתר של גווני האפור.
השלחן נבלע בשטיח, לוקח זמן עד שמבחינים איפה נגמר השלחן ומתחיל השטיח.
אני מנחש שחלק מההדמיה הוא פרי דמיונך. בסלונים ברמה כזו הכורסאות לעולם לא ידבקו לוילונות. תמיד ישאר מרווח גדול עד לוילונות או לקירות. כנ"ל לגבי הספה הצמודה מדאי לחלון. אבל על זה כבר העירו, (כמו על הסוסים). כדי לראות דוגמאות לסלונים יוקרתיים תחפשי עם שילוב של המילים "LIVING ROOM" ו "LUXURY".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1643687:
אחרי המחמאות בדבר הריאליסטיות, אינך חייבת לקרוא את מה שאכתוב. עובדה שהמגיבים לא התייחסו לכך. אבל אם את בכל אופן סקרנית, ולא תקחי זאת באופן אישי, קחי נשימה עמוקה, ו:

הכל סימטרי מדאי.
הרקע שבחלון אינו מתחבר ממש. אבל את בחברה טובה. רבים נופלים כאן. גם אני מתקשה בשלב הזה.
יש אחידות יתר של גווני האפור.
השלחן נבלע בשטיח, לוקח זמן עד שמבחינים איפה נגמר השלחן ומתחיל השטיח.
אני מנחש שחלק מההדמיה הוא פרי דמיונך. בסלונים ברמה כזו הכורסאות לעולם לא ידבקו לוילונות. תמיד ישאר מרווח גדול עד לוילונות או לקירות. כנ"ל לגבי הספה הצמודה מדאי לחלון. אבל על זה כבר העירו, (כמו על הסוסים). כדי לראות דוגמאות לסלונים יוקרתיים תחפשי עם שילוב של המילים "LIVING ROOM" ו "LUXURY".
ואם אוסיף לדבריי המלומד בעייני הספות הכחולות והנברשת אינם פרופורציונאליים:eek:

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
החומר והצבע המשתנה של הווילונות משגע.

• הוסף לסימניות
היי ריקי. אני באה לבקר!

• הוסף לסימניות
ריקי זה מדהים את כשרונית ברמות!!
מי מבצע לך את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה