הדמיית חדר אמבטיה

• הוסף לסימניות
זאת הדמיה ראשונה שעולה לאוויר, עם COMPOSITING ראשוני.

קבצים מצורפים

• front Bathroom.jpg
    1.1 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
אם יורשה לי לכתוב הערה אחת בולטת, לענ"ד.
כאשר יש אובייקט עם רפלקסן, כדאי לוודא ולדאוג - למה רואים בהשתקפות.
במיוחד, כאשר האובייקט המודבר הוא מראה.

• הוסף לסימניות
רושם ראשוני: וואו!!!
הסתכלות משנית: אין באמפ, חומרים לא מדוייקים וכו'.

אבל הרושם הראשוני זה מה שחשוב תכל'ס ועשית את זה בגדול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1497440:
באמבטיה הזאת חי רק בנ"א אחד?

דווקא נראה לי שניים!
שים לב, יש שתי מברשות שיניים :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1497456:
רושם ראשוני: וואו!!!
הסתכלות משנית: אין באמפ, חומרים לא מדוייקים וכו'.

אבל הרושם הראשוני זה מה שחשוב תכל'ס ועשית את זה בגדול!

התוכל לפרט "חומרים לא מדוייקים וכו'"? אשמח לדעת.

ואכן, נדמה לי שכולם יסכימו שבכל הדמיה ניתן להשקיע כמעט בלי סוף, ובעצם הכל פונקציה של זמן (לאחר שקיים הידע).

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!

התוכל לפרט "חומרים לא מדוייקים וכו'"? אשמח לדעת.
אמנם לא אני כתבתי "חומרים לא מדוייקים", אבל מסכים עם האמירה...
בייחוד מפריע לי העץ - הוא נראה בלי שום רפלקשיין. אותו הדבר לגבי הקרמיקה שעל הקיר. מה גם שהסקייל שלה לא נכון - שים לב שיש בקרמיקה חורים בגודל של המכסה של משחת השיניים...
דבר אחרון - המסגרת של המראה. אין לה טקסטורה, וההשתקפות אחידה (אין מפות רפלקשיין וגלוסי).

למרות ההערות, חשוב לי להדגיש שיש המון דברים טובים - בייחוד ההשקעה המרובה בפרטים (סוגים שונים של שמפו וכו'). אני בד"כ נשבר הרבה לפני שאני מגיע לזה...

• הוסף לסימניות
לMORAZANE

תודה, על הביקורת, להערות מועילות כאלה אכן התכוונתי. אגב, לצמח שבצד בכוונה אין REFLECTION, לא רציתי שימשוך תשומת לב. בכל תמונה/ציור צריך שיהיה מוקד אחד. בציור באקוורלים, יש אפילו שיטה לצבוע באפור כחלחל עדין (COBALT BLUE) את האיזור שמחוץ למוקד.
ושוב, תודה.

• הוסף לסימניות
צבי,
לא התכוונתי לצמח שבצד - הוא בסדר גמור לדעתי, אלא לחומריות של ארונית העץ.

• הוסף לסימניות
לMORAZANE

קיבלתי.

חומריותם של העץ ושל הקיר נובעת מהקושי בו נתקלתי כשניסיתי להציג הופעה של מאט עם הברקה מועטת בלבד, כך שהעץ לא יראה כמו פורמייקה, והקיר כמו שייש.

ותודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה