הדמיית מטבח

• פותח הנושא ayys
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני רוצה לעשות לעצמי הדמיית מטבח, יש איזו תוכנה טובה (ברמה של ראומפלאן וכדו') שיש לה TRAIL.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
ראומפלאן זו תוכנה תעשייתית ויקרה.
יש את הסקצ'אפ, או כל מיני תוכנות שנועדו לאדם הפשוט.
יש גם אתר, נדמה לי של אוטדסק, שנותן לבנות הכל בקלות אונליין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1697399:
ראומפלאן זו תוכנה תעשייתית ויקרה.
יש את הסקצ'אפ, או כל מיני תוכנות שנועדו לאדם הפשוט.
יש גם אתר, נדמה לי של אוטדסק, שנותן לבנות הכל בקלות אונליין.

דבר ראשון תודה על התגובה, ובהזדמנות זאת כאדם שלא מהתחום אבל עוקב אחרי העבודות שלך זה מענג להסתכל ולראות ולהסתפק האם זאת מציאות או דמיון.

את הסקצ'אפ אני מכיר ושחקתי איתו לעשות את ההדמייה לכל הדירה.
אבל למטבח רציתי משהו יותר ממוקד למטבחים, ואני יודע שהראומפלאן הוא כמו שכתבת תוכנה תעשייתית אבל קיוויתי שיש משהו כזה עם TRAIL VERSION שבשביל אחד כמוני זה יספיק כי בסך הכל יש לי דירה אחת לדמיין :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayys;1697426:
דבר ראשון תודה על התגובה, ובהזדמנות זאת כאדם שלא מהתחום אבל עוקב אחרי העבודות שלך זה מענג להסתכל ולראות ולהסתפק האם זאת מציאות או דמיון.

את הסקצ'אפ אני מכיר ושחקתי איתו לעשות את ההדמייה לכל הדירה.
אבל למטבח רציתי משהו יותר ממוקד למטבחים, ואני יודע שהראומפלאן הוא כמו שכתבת תוכנה תעשייתית אבל קיוויתי שיש משהו כזה עם TRAIL VERSION שבשביל אחד כמוני זה יספיק כי בסך הכל יש לי דירה אחת לדמיין :)

תודה! :)

נסה את זה.

• הוסף לסימניות
ניסתי אותו, 'אתרוג' חוסמים לי הרבה מהדברים (זה נראה בסגנון של 'איקאה' ושמה עשיתי איזה הדמיה רק שהם מאוד מגבילים לגדלים קבועים בלי יכולת לשחק עם המטראז').
לכן חיפשתי תוכנה להורדה.
בכל אופן תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה