הדמית חוץ לבית כנסת

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לשמוע חוו"ד הכוללת הארות והערות,
ההדמיה כולה על טהרת הרוויט עם התערבות פוטושופית כמובן.
אני רוצה גם לדעת איך נראים אצלכם הצבעים כי יש לי חשש למסך לא מכויל...
צפה בקובץ המצורף 227873

ועוד שאלה- כפי שאתם רואים, יש כאן ערב רב של חסידים, לא מצאתי תמונות נורמליות ברשת, למישהו יש ומוכן לשלוח לי או לכוון אותי היכן למצוא?
תודה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הצבעים נראים אצלי בסדר גמור,
אני חושבת שהיה אפשר לחזק בחיפוי אבן קצת את החריצים, כעת זה קצת חלק מידי.
הציפורים בשמיים הופכות את ההדמיה ללא אמיתית...
בכל אופן- ההדמיה מוצלחת מאד.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,
לגבי האבן- אני שנים מנסה להגיע לתוצאה שתשביע את רצוני ועדיין לא הגעתי לזה, אני צריכה לנסות בתמונת הבאמפ להעמיק את החריצים.
הציפורים- מעניין אותי לדעת למה הן מורידות מהריאליסטיות, דווקא תמיד נראה לי שהן מוסיפות, טוב לשמוע גם עין חיצונית...

• הוסף לסימניות
בכלליות עבודה יפה.
לענ"ד חסר כאן שני דברים מאוד הכרחיים לתלת מימד-
א. פרטים (לראות אם יש מקומות ריקים ולא מעניינים ולראות מה אפשר לעשות על-מנת לעורר שם עניין).
ב. לשים פריטים בעומקים שונים.
באופן זה תשיגי ראליסטיות ויופי.

• הוסף לסימניות
הציפורים האלו פשוט נמצאות תמיד בכל ההדמיות, זה קצת מוריד מהאמינות נראה לי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1532360:
ב. לשים פריטים בעומקים שונים.
באופן זה תשיגי ראליסטיות ויופי.

תוכל לפרט ולהסביר את כוונתך?
מעוניינת לשמוע ולהשתפר

תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה -
א. ריבוע אדום -המקום ריק, או שיהיה כיתוב או איזה בליטה עם שיש, העיקר משהו שונה ומעניין. אותו דבר לצד הנגדי של החזית.
ב. ריבוע צהוב -תשימי עציץ, וכן תחפשי מקומות נוספים שאפשר לשים שם עציצים, עצים, אדניות, עדיף עם פרחים, שיוסיפו צבע, ססגוניות.
ג. ריבוע ירוק -תוסיפי דוגמא מעניינת שלא יהיה רק ריבועים, זה "רדום" מידי.
ד. ריבוע כחול - להוסיף פרטים, משקוף, השתקפויות, לחלק את החלון לשניים וכדומה.
ה. ריבוע כתום -המקום ריק תוסיפי אלמנטים, כגון תאורה מהרצפה, מזרקה וכדומה.
ו. ריבוע ורוד - עמודי תאורה, ספסלים וכדומה. את יכולה גם להוסיף תאורות שיוצאות מהקיר, לענ"ד כאלה שלא בולטות, אלה בתוך הקיר, ובכך תשברי את הצבע האחיד.
ז.ריבוע סגול - להוסיף למדרכה באמפ', מעקה, וכדומה.
ח. כללית לתת לחומרים טיפה יותר חיות, השתקפות אפ' הקטנה ביותר מוסיף חיות.
ט. אגב ברכב רואים את האדג'ים, אז תחליקי אותם.

מקווה שעזרתי.
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• בעלזא-1.png
    KB 564.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מדהים!
למה רק כאן אני רואה אותן?;)

-גם אני חושבת שצריך מעט צבע, את המדרכה את יכולה לעשות משתלבת אדומה/חומה..
-ההשתקפות בחלונות
-לפי דעתי שימי ברקע איזה תמונה עם אופק, לא רק שמים....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Miryam;1532958:
-לפי דעתי שימי ברקע איזה תמונה עם אופק, לא רק שמים....
אני מצטרף להערה.
התמונה מתחלקת לשלושה חלקים כפי שרואים בתמונה המצורפת, שימי לב מה יש בכל ריבוע והאם לפי דעתך הריבוע מעניין, האם הוא בהרמוניה עם הריבועים שלידו.
שימי לב היכן "מרכז העניין", ומה היחס שלו לגבי כלל התמונה.
בעבר העלאתי לינקים שקשורים לציור אך מאוד עוזרים גם לתחום שלנו,
אם את רוצה, בעז"ה בלנ"ד אעלה אותם שוב.
הם סרטים באנגלית.
מקווה שעזרתי.

קבצים מצורפים

• בעלזא.png
    KB 859.8 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה