כללי הדפסה ל-pdf יוצאת משובשת

• הוסף לסימניות
שלום,
אולי המומחים כאן יוכלו לעזור לי?:confused:
אני מדפיסה לקובץ pdf קובץ וקטורי טהור, ולמרות זאת חלקים ממנו יוצאים מפוקסלים. אותו הקובץ כשאני מייצאת ל-pdf יוצא מצוין. או קובץ אחר- שאני מדפיסה ל-pdf התצוגה יוצאת מצוין אבל בהדפסה חלקים ממנו לא מודפסים, אבל כשאני מייצאת ל-pdf הכל בסדר.
יש לציין שזה קורה לי גם באילוסטרייטור וגם באינדיזיין.
תודה לכל המסייעים.
אני מצרפת דוגמא:
צפה בקובץ המצורף 101541

קבצים מצורפים

• problem.JPG
    KB 99.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כשאת מדפיסה לPDF את עושה קודם פוסטקריפט? אם כן תבדקי אם בדיסטלר שלך את עומדת על PRESS ולא על STANDART או משהו אחר.

• הוסף לסימניות
יש לך שקיפויות בקובץ? יתכן שאת מייצאת לאקרובט 4 ובהגדרות השיטוח הרזולוציה מוגדרת על נמוך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י go;630350:
כשאת מדפיסה לPDF את עושה קודם פוסטקריפט? אם כן תבדקי אם בדיסטלר שלך את עומדת על PRESS ולא על STANDART או משהו אחר.
תודה רבה, ניסיתי לשנות וזה לא עזר :(
יש לך שקיפויות בקובץ? יתכן שאת מייצאת לאקרובט 4 ובהגדרות השיטוח הרזולוציה מוגדרת על נמוך...
תודה רבה.
איך אני בודקת לאיזה אקרובט אני מייצאת ובאיזה רוזולציה זה מוגדר?

• הוסף לסימניות
אם השמירה לPDF נעשית דרך הדיסטילר יש צורך לבדוק בהגדרות של האקרובט שאת על אקרובט 6 ומעלה ע"מ למנוע שיטוח שקיפויות. במידה וברצונך כן לגרום לשיטוח, ודאי שההגדרות שיטוח באקרובט מוגדרות על רזולוציה גבוהה.
במידה והייצוא לPDF נעשה דרך האילוס עצמו, יש צורך לבצע בדיקה זו בהגדרות הייצוא של האילוס.
איך עושים זאת? אני לא ממש יודע כי אני ואילוס לא חברים טובים... נמתין לאלה שכן יודעים שיתנו תשובה..

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה שוב......
אני לא מצליחה בשום פנים ואופן להסתדר עם הבעיה הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי??? בבקשה....
או לחילופין לתת לי עיצה איך אני יכולה לייצא את זה לא כקובץ פידיאף ושיהיה טוב להדפסה?
(מדובר בקובץ שאמור להיות מודפס בענק 2מ' על 1.5 מ')
תודה רבה מראש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה