כללי הדפסה מאקרובט עם כותרת

• הוסף לסימניות
יש למישהו/י מושג אם ניתן להדפיס קובץ פידיאף (הדפסה מהאקרובט) ששם הקובץ יהיה מודפס מעל הקובץ.
ז"א אם קוראים לקובץ מודעת ירושלים אז המודעה תודפס + שם הקובץ בתור כותרת מעל המודעה
אם יש כזאת אופציה אשמח אם תסבירו את הדרך ואם ניתן להכיל זאת על כמה קבצים / כקובץ מרובה עמודים
אאוווףףף אני מקווה שהסברתי את עצמי כראוי:)

• הוסף לסימניות
בסגירה יש אופצי'ה כזו, לא יודעת מאיזו תוכנה את סוגרת, אבל באילוסטרייטור יש את האופצי'ה הזו בחלון של ה-print.
תחת הקטגורי'ה של Marks & Bleeds
יש תיבת סימון Page Information

• הוסף לסימניות
אני רוצה שרק בהדפסה שם הקובץ יודפס אבל שהקובץ שאני אשלח לדפוס לא יופיע עם הכותרת
ואני סוגרת מהאינדיזיין

• הוסף לסימניות
להוסיף בדף אב על שכבה נפרדת את הכותרת. ובהדפסה לדפוס להוריד את השכבה הזאת, או למחוק מדף האב.

• הוסף לסימניות
מצוין אז מהאינדזיין גם יש את האופציה הזאת, כמו תאריך בתחתית העמוד, אז יש גם שם הקובץ.
כמו שהוסבר לך באילוס' נראה לי בכל האדובי יש את הפונקציה הזאת בפרינט

• הוסף לסימניות
ומהאקרובט אין אפשרות הדפסה של page information

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה