דפוס הנשיא בברכפלד מדפיס על פרספקט שקוף
מ משו משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 16/1/22 הוסף לסימניות #22 אנחנו מדפיסים גם על פרספקס וגם על זכוכית בכל גודל
D D123 משתמש מקצוען עיצוב גרפי • 6/6/22 הוסף לסימניות #23 באותו עניין... יש לי קובץ של הדלקת נרות שאני רוצה להדפיס לתליה על קיר. תכלס, על מה אתם ממליצים לי ואיפה
באותו עניין... יש לי קובץ של הדלקת נרות שאני רוצה להדפיס לתליה על קיר. תכלס, על מה אתם ממליצים לי ואיפה
ס ספלאש - עיצוב בשפריץ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 27/3/23 הוסף לסימניות #24 נכתב ע"י משו: אנחנו מדפיסים גם על פרספקס וגם על זכוכית בכל גודל לחצ/י כדי להרחיב... אפשר לקבל מייל שלכם ליצירת קשר? אני מחפשת הדפסה על פרספקס...
נכתב ע"י משו: אנחנו מדפיסים גם על פרספקס וגם על זכוכית בכל גודל לחצ/י כדי להרחיב... אפשר לקבל מייל שלכם ליצירת קשר? אני מחפשת הדפסה על פרספקס...
תלמידים מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום פמ"ג DIP עיצוב גרפי עיצוב פונטים עימוד ספרים 27/3/23 הוסף לסימניות #25 נכתב ע"י VOX הפקות מוזיקה: אפשר לקבל מייל שלכם ליצירת קשר? אני מחפשת הדפסה על פרספקס... לחצ/י כדי להרחיב... אולי אצל @קולאז'- יש לו דברים יפים!
נכתב ע"י VOX הפקות מוזיקה: אפשר לקבל מייל שלכם ליצירת קשר? אני מחפשת הדפסה על פרספקס... לחצ/י כדי להרחיב... אולי אצל @קולאז'- יש לו דברים יפים!
א (אביגיל) משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 27/3/23 הוסף לסימניות #26 אני הדפסתי זכוכית גודל A4 אצל @Studio Grafix יצא מושלם!!!! והזמינות והשירות-תענוג! והמחיר שווה לגמרי בקיצור, ממליצה בחום!
אני הדפסתי זכוכית גודל A4 אצל @Studio Grafix יצא מושלם!!!! והזמינות והשירות-תענוג! והמחיר שווה לגמרי בקיצור, ממליצה בחום!