כללי הדפסה על לוח פרספקס

• הוסף לסימניות
דפוס משי/טמפון/צריבה בלייזר.
אם זה למטרת שילוט יש דרך אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1074322:
דפוס משי/טמפון/צריבה בלייזר.
אם זה למטרת שילוט יש דרך אחרת.
תודה

השימוש שלי בזה לשלט מחירון בגודלA3
למכון קוסמטיקה

אני גם מעונינת שזה יהיה רחוק מהקיר ב3-5 ס"מ

יש לך שם של משהו להמליץ

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לך ללכת לגל-עד הם יעשו לך את זה הכי יפה. (הם מיצרים כידוע לוחות הנצחה לבתי כנסת הרבה מפרספקס)
הם יכינו לך את הטקסט בחיתוך של ויניל עם פלוטר ומדביקים את זה על הפרספקס.
אם זה לוח "פעיל" שכותבים עליו מחירים או מנות במבצע ומוחקים מפעם לפעם יתכן שצריך משהו יותר עמיד ואז זה דפוס משי.

להרחיק את זה מהקיר זה ממש לא בעיה יש להם פרזול דקורטיבי ממש לזה.

עכשיו אני רואה שזה למכון קוסמטיקה אז קבלי תיקון לגבי תפריט ומנות במבצע...
הם יכולים לעשות לך את זה באותיות זהב על פרספקס שקוף, זה יהיה מהמם.

• הוסף לסימניות
לוח פרספקס

אנו מתעסקים בזה
ניתן לראות דוג' באתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה