מידע שימושי הדפסה על נייר ענק רגיל (אדריכלים?)

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להדפיס דף באורך של כ-3 מטר,
פניתי לבתי דפוס ואמרו לי שהם יכולים לעשות את זה רק על נייר מיוחד בצורה של צילום וכדו',

אבל יש בתי דפוס שמדפיסים נייר רגיל שחור לבן בגדלים ענקיים ב10 ש"ח.

כמו שהאדריכלים מדפיסים את תכניות הבניה על דפים גדולים.

מישהו יודע איזה דפוס עושה הדפסות כאלה? אשמח למידע
תודה!!

• הוסף לסימניות
בבני ברק - פז העתקות וצילום. רחוב יחזקאל טלפון: 036190250

• הוסף לסימניות
יש בירושלים?

(אני מחפש כאמור על נייר רגיל.)

• הוסף לסימניות
גרפצ'יק וגרפומדיה
אולי יש עוד אני הדפסתי אצל שניהם

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להדפיס דף באורך של כ-3 מטר,
פניתי לבתי דפוס ואמרו לי שהם יכולים לעשות את זה רק על נייר מיוחד בצורה של צילום וכדו',

אבל יש בתי דפוס שמדפיסים נייר רגיל שחור לבן בגדלים ענקיים ב10 ש"ח.

כמו שהאדריכלים מדפיסים את תכניות הבניה על דפים גדולים.

מישהו יודע איזה דפוס עושה הדפסות כאלה? אשמח למידע
תודה!!
מה הרוחב?
אולי לכן ככה נאמר לכם.

אני חושבת ש2.40 זה הרוחב המקסימלי

• הוסף לסימניות
יש בביתר את בית הדפוס - מדפיסים הרבה לאדריכלים

• הוסף לסימניות
יש גם את גרפומט
נראה לי יותר זולים מגרפצי'ק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה