הדפסה על סינר

• הוסף לסימניות
בשביל משלוח מנות אני רוצה להדפיס על סינר, בירושלים
איפה אפשר? וכמה בערך עולה?

אשמח לשמוע רעיונות מה לכתוב (לסבתא כמובן..)
(בצרוף תמונות הילדים..)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בבית שמש - שי ושלט 02-9918050
הייתי מאד מרוצה מהאיכות והשרות.

• הוסף לסימניות
פוטוגיפט בסנהדריה5814521

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להדפיס על חולצה, איפה כדאי בירושלים, במחיר זול, האיכות לא הכי חשובה....

• הוסף לסימניות
שנה שעברה היתה פה דוג' עם משפט חמוד. לא זוכרת כרגע.
משהו כמו: לא נפרדים מהסינר של אמא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1202097:
אני מעוניינת להדפיס על חולצה, איפה כדאי בירושלים, במחיר זול, האיכות לא הכי חשובה....

גם ההיא מסנהדריה...מוצלחת וזולה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי על סינר מאד איכותי וזול
וכתבתי:
סבתא, טעים לנו שאת חושבת עלינו

• הוסף לסימניות
יש הדפסות על חולצות וסינרים גם בפוטומן, יש בירושלים, ברמות, בבני ברק, בבית שמש בביתר ובקרית ספר

• הוסף לסימניות
אם זה לא הדפסה מסובכת אפשר בקלות לעשות את זה עם דף גיהוץ- קונים דף בחנות מלאכה, מדפיסים במדפסת צבעונית, ומגהצים על הבד. מסתבר שיוצא הרבה הרבה יותר זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1202151:
אם זה לא הדפסה מסובכת אפשר בקלות לעשות את זה עם דף גיהוץ- קונים דף בחנות מלאכה, מדפיסים במדפסת צבעונית, ומגהצים על הבד. מסתבר שיוצא הרבה הרבה יותר זול.

זה ממש לא יוצא אותו דבר
אני עשיתי אצל מישהי באזור ירושלים מממש ממש בגרושים!
היא מאד זולה ויוצא מאד איכותי דף גיהוץ יורד אחרי כמה כביסות

• הוסף לסימניות
זה ממש לא יוצא אותו דבר
אני עשיתי אצל מישהי באזור ירושלים מממש ממש בגרושים!
היא מאד זולה ויוצא מאד איכותי דף גיהוץ יורד אחרי כמה כביסות
אצל מי עשית בירושלים?
אשמח לשמוע פרטים ומחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה