הדפסה תלת מימדית- פנטזיה או משהו אמיתי?

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש איזה חתיכה קטנה בעגלה שאבדה לי, והיא מאוד חשובה.
אם אני רוצה להזמין אחת כזו מחברת העגלות- אני צריכה להזמין חלק שלם, שאז זה יוצא לא כ"כ משתלם.
חשבתי אולי היום, בעידן ההדפסות התלת מימדיות, יש אפשרות להדפיס העתק מחתיכה את שיש לי כן, וזה אולי יצא אפילו יותר זול.
מכירים משהו כזה?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה כ"כ פשוט
הבנתי שההדפסות האלו עובדות ע"פ תוכנות מסוימות בתלת מימד וצריך הרבה זמן לשבת ולבנות את המוצר במדויק בתוכנה כדי שהמוצר יצא מדויק ופועל.
והמחיר... לבנתים אסטרונומי לחלוטין! שמעתי שהדפסה של כוס עלתה בסביבות ה-10,000 $ ככה שלבנתים זה בטח לא משתלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1289798:
לא נראה לי שזה כ"כ פשוט
הבנתי שההדפסות האלו עובדות ע"פ תוכנות מסוימות בתלת מימד וצריך הרבה זמן לשבת ולבנות את המוצר במדויק בתוכנה כדי שהמוצר יצא מדויק ופועל.
והמחיר... לבנתים אסטרונומי לחלוטין! שמעתי שהדפסה של כוס עלתה בסביבות ה-10,000 $ ככה שלבנתים זה בטח לא משתלם...

לא כל כך נכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה