כללי הדפסה A3 כפול 4

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני מדפיסה במדפסת ביתית (מכונת צילום) שהכי גדול הוא A3 ואני צריכה להדפיס את זה כפול 4 ז"א שיצא לי 4 A3 ואני אדביק את זה.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שעושות את זה טוב.
ויש מדפסות שזה מובנה בהעדפות ההדפסה.
זה נקרא הדפסת פוסטר.

• הוסף לסימניות
איזה תוכנות?
בהדפסת פוסטר במכונת צילום מה אני צריכה להגדיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;598674:
איזה תוכנות?
בהדפסת פוסטר במכונת צילום מה אני צריכה להגדיר?

יש בד"כ אפשרות 2X2 שזה 4 עמודים כמו שאת רוצה ולהגדיר שהנייר זה A3
או 3X3
או 4X4
אבל אולי תכתבי באיזו מדפסת ונוכל למקד אותך יותר

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי, זה שאני לא יכולה לצלם את זה אלא שאני שולחת מהמחשב למכונת צילום מייד, ואני לא יכולה להגדיר הגדרות למכונה, רק למחשב. ז"א רק בהגדרות הדפסה.

• הוסף לסימניות
אז תכתבי איזה מכונה יש לך ואולי יוכלו לעזור לך למצוא את האופציה(אם קיימת) בהגדרות ההדפסה

• הוסף לסימניות
יש גם את האפשרות הזו בPDF

• הוסף לסימניות
זה כבר יותר נשמע! איך?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של tile all pages

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה