דרוש מידע הדפסתי תמונות על מגנט, והצבע של הפנים יצא כהה.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה.
שלחתי להדפסה על מגנט תמונות שייצאתי מאינדיזיין, לpdf.
והפנים של הילדים יצאו כהים מאוד בהדפסה.
בדפוס טענו שזה בעיה בקובץ, למרות שבמחשב זה נראה מצוין.
האם משהו נתקל בכזה דבר?

• הוסף לסימניות
מוכר.
צריך להגדיר לפני ששולחים להדפסה שהקובץ מיועד להדפסה, ואז אין את ההפרשים האלה.

• הוסף לסימניות
ברור שהקובץ מיועד להדפסה.
זה יצוא של אינדיזיין.
לאיזה הגדרה בדיוק את/ה מתכוינ/ת?

• הוסף לסימניות
לפעמים מה שרואים במחשב הביתי זה לא מה שרואים בדפוס
מנסיון שלי בהדפסת אלבומים

• הוסף לסימניות
לפעמים מה שרואים במחשב הביתי זה לא מה שרואים בדפוס
מנסיון שלי בהדפסת אלבומים
כמובן, זה לא פעם ראשונה שאני מדפיס.
אבל הפעם זה היה חריג לגמרי.
ושוב אני שואל לגבי מה שהדפוס אמרו שזה בעיה בקובץ.
האם משהו נתקל בזה?

• הוסף לסימניות
תכלס אם זה דפוס אמין
כמובן, זה לא פעם ראשונה שאני מדפיס.
אבל הפעם זה היה חריג לגמרי.
ושוב אני שואל לגבי מה שהדפוס אמרו שזה בעיה בקובץ.
האם משהו נתקל בזה?
תכלס אם זה דפוס אמין זה לא אמור להיות הבעיה

• הוסף לסימניות
ואולי לא סגרת נכון את הקובץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה