דרוש מידע הדפסת אלבום דיגיטלי איכותי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מניסיון באיזה אתר מומלץ לעצב אלבום דיגיטלי בדגש על נוחות העיצוב ואיכות ההדפסה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איכות ההדפסה - רוט אלבומים

• הוסף לסימניות
רוט אלבומים מעולים אבל אם את רוצה משהו יותר זול עם תכנה לעריכת האלבום אני ממליצה על WOW.

• הוסף לסימניות
תודה!
איך האיכות של wow?
ומשהי אולי ניסתה את zooma?

• הוסף לסימניות
כנ"ל לאלבום חלאקה כמה שאלות.....

היכן מומלץ לעצב עיצובים חדישים עדיפות לכריכת זכוכית ודפים עבים?
האם ברוט יש עיצובים מעניינם?
WOW לתמונות חלאקה מה הסגנון עיצוב שכדאי לבחור למי שעצבה והאם כדאי בעיצוב אישי.....?
מה הגודל הרווח לאלבום בגדול....?
אשמח למי שתוכל לעשות לי סדר
אני רוצה לעצב בעצמי במחיר סביר עד 300 ואפילו פחות....300 גג
בעיצוב מהמם ואיכות מעולה
האם האלבום סילבר של WOW מתאים לחאקה או כבד מידי?

תודה ושבת שלום:D

• הוסף לסימניות
אלבומים פשוטים יש בסיבוק
יש שם אפילו הדפסה על דף כרומו די דק
אפשר לשדרג עם לימינציה ויוצא ממש ממש זול.
(איכות הדפסה מעולה)
אלבומי יוקרה במחיר סביר- רוט אלבומים

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא הדפסתי אלבום..
זה לא מחיר יקר?
אני צריכה משו פשוט, במקום להדפיס תמונות...
אגב בהמשך לנ"ל לסיבוק יש גם אתר און ליין. לי אישית עשה בעיות עם הסינון. עד לא מזמן היתה להם תוכנה על המחשב. כעת זה רק און ליין ולא הכל צנוע,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה