הדפסת אלבום דיגיטלי על קרטון

• הוסף לסימניות
משהו מכיר מקום שמדפיסים אלבום דיגיטלי על נייר קרטון קשיח? כמו אלבומי חתונה או בוקים לבר/בת מצווה?

• הוסף לסימניות
אלבומים יש לך את רוט הפקות בירושלים.

- - -
והקישור בחתימה שלך:
לא יודעת מה זה ועל מה זה
אבל האנטי וירוס שלי הפעיל צ'קלקות כשניסיתי להכנס וחסם את האתר..
אז מי שלא מוגן וסקרן כמוני - שלא ינסה.

• הוסף לסימניות
כל פוטו שעושה אלבומים דיגיטלים

• הוסף לסימניות
תודה, לא כל פוטו שעושה אלבומים מדפיס על קרטון... משהו הדפיס ברוט ויכול להמליץ על איכות?

_
בקשר לחתימה, זה בסך הכל קישור לאתר/תיק עבודות שלי. לא ברור למה האנטיוירוס חוסם אותו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1110841:
אלבומים יש לך את רוט הפקות בירושלים.

- - -
והקישור בחתימה שלך:
לא יודעת מה זה ועל מה זה
אבל האנטי וירוס שלי הפעיל צ'קלקות כשניסיתי להכנס וחסם את האתר..
אז מי שלא מוגן וסקרן כמוני - שלא ינסה.

הוא הפעיל את הצ'קלקות מרוב שהסתנוור:D
וזוקיני, למה את מחביאה ממנו כאלו תמונות יפות? תעלי לפה קצת...
נזל לי ריר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוקיני;1110876:
לא ברור למה האנטיוירוס חוסם אותו...

לי זה ברור!
יש לך תיק עבודות ברמה שלא רגילים לראות כאן....
הילדים והנופים, היכן יש בישראל כאלה דברים?

• הוסף לסימניות
האיכות ברוט הפקות מדהימה!
אבל המחיר לא זול.

• הוסף לסימניות
אתר יפה יש לך
צילומי מזון יפים מאוד
החיתוכים קצת חוזרים על עצמם, אבל האוכל נראה טעים ומגרה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1111149:
מה המייל שלהם/טלפון בבקשה
02-5820230
הם עובדים עם צלמים בלבד!
בטח גם עם גרפיקאים, אבל לא עם סתם חובבנים.

• הוסף לסימניות
חבל שתיק העבודות חסום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה