התייעצות הדפסת אלבום לחתונה

• הוסף לסימניות
כמובן שרוט אלבומים
היה עליהם אשכול המלצות בימים האחרונים

• הוסף לסימניות
לנו הצלם הדפיס ברוט אלבומים, יצא הרבה יותר ממושלם.

• הוסף לסימניות
אני מתביישת לכתוב.
נשואה זמן לא מבוטל ולא הדפסתי את האלבום שלי .
היה לי תמיד במייל הקובץ המעוצב (לפני תיקונים סופיים) היה שם מה לתקן אבל אם נגיד ככה יכלתי גם להדפיס את זה ככה.

לפני כמה חודשים אמרתי די חלאס את מדפיסה את זה ככה וזהו.
מחפשת במייל ואין את זה.

כלומר צריכה עיצוב מחדש. יש משהו שרוצה לקחת על עצמה את הפרוייקט הזה כולל הדפסה.

מתפדחת לדבר עם הצלם שהוא כבר די זקן (יעקב גולן)
זה המייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> - ממליצה באופן אישי

• הוסף לסימניות
כן אבל הם יקרנים
די בדילמה
נקודה למחשבה- זו הוצאה חד פעמית ובעזרת ד’ לכל החיים, שנהנים להסתכל על זה. מאשר להשקיע כסף קצת פחות ואחכ להיות מבואסים שלא שילמנו עוד קצת ואז זה היה לטעמנו לגמרי.
אגב, מה ההבדל בין 2 החנויות, לאותו אלבום?

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי ברוט אלבומים-
יצא מושלם.
יכולה להגיע דרך צלמת שזה מחיר יותר מוזל אבל לא מדי

• הוסף לסימניות
מה הגודל של אלבום חתונה? עדיף 30/80 או 56/21???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה