תמונה ושלט רחוב אהלי יוסף ירושלים. המקצוענים בתחום.נכתב ע"י מדליה;1705005:מי יודע על מקום טוב שמדפיס כרטיסי ביקור על פלסטיק (כמו כרטיסי אשראי)?
חשוב לי לקבל המלצות בעיקר על עבודה איכותית.
תודה.
תמונה ושלט רחוב אהלי יוסף ירושלים. המקצוענים בתחום.נכתב ע"י מדליה;1705005:מי יודע על מקום טוב שמדפיס כרטיסי ביקור על פלסטיק (כמו כרטיסי אשראי)?
תודה.
תודה.
אופס סליחה, היתה לי בעיה זמנית ברשת וחשבתי שההודעה לא נקלטה.נכתב ע"י rubi;1705049:תמונה ושלט רחוב אהלי יוסף ירושלים. המקצוענים בתחום.
אכן יש שתים, אבל הנ"ל מאוד מאוד מקצועיים מנסיון, מנסה למצוא את הטלפון שלהם ולא מוצא, אולי בהמשך.נכתב ע"י מדליה;1705166:יש לך מספר שלהם וכתובת מדוייקת? (נראה לי יש עוד מישו ברח' אהלי יוסף)
הם טובים מבחינת דיוק, צבעים וכו'?
אני צריכה משו מאוד מקצועי.
ותודה רבה!
צ'רלי אדם מאוד נח לעבוד איתו, מומלץ מאוד. לא שאריאל לא, פשוט את צ'רלי אני מכיר.נכתב ע"י רחל לוין;1705960:טלפון עסק: 02-5374661
פקס: 02-5377218
צ'רלי: מנכ"ל
אריאל: סמנכ"ל
כתובת: אהלי יוסף 3, בר אילן, ירושלים. ת.ד 18125
דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שעות פעילות: ימים א-ה: 9:00-17:00
אפשרות תשלום: מזומן/אשראי/פייפאל
בהצלחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים